SportNews.hr

prava sportska priča

Golijada na Klaki. Mudražija se vratio s golom, Hodak i Džaferović dva za Dubravu, Nakić dva za Vrbovec. Vrbovec treba pod hitno vratara.

DUBRAVA TIM KABEL - VRBOVEC 6:3 (2:1)

ZAGREB - Igralište: SRC Grana Klaka Gledatelja: 150. Glavni sudac: Maržić (Rijeka). Pomoćni suci: Pjevac (Delnice) i Neralić (Karlovac)

. Četvrti sudac: Petrunić (Netretić). Delegat: Džajkić (Zagreb) 

Strijelci: 1-0 Džaferović (15), 2-0 Hodak (21), 2-1 D.Colarić (40), 3-1 Džaferović (47), 3-2 Nakić (58), 4-2 Mudražija (60), 4-3 Nakić (68), 5-3 Hodak (73-11m), 6-3 Prenkpalaj (87)

DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Čopec (od 79 Čečura), Kluk, El Saleh, Marton (od 74 Slatina), Mudražija, Katavić, Džaferović, Čolić, Hodak, Adžić (od 61 Prenkpalaj). Trener: Šantek Darko

VRBOVEC: Jurić, Ćosić, Šimić (od 79J.Colarić), D.Colarić, Krizmanić (od 53 Babić), Dimović, Vimislicky (od 57 Vrtar), Malkoč, Slišković, Nakić, Plušćec. Trener: Bradić Tihomir

Zanimljiva utakmica na Klaki, golijada sa šest golova Dubrave TK i tri Vrbovca. Džaferović i Hodak s po dva za Dubravu TK i Nakić za Vrbovec. Mudražija se vratio nakon oporavka od ozljede s golom i odigrao je cijelu utakmicu, a još su zabili Colarić D. za goste i Prenkpalaj za domaću momčad. Marton nije zabio, ali je asistirao za vodeći gol Džaferoviću, nakon što se izborio i promiješao obranu gostiju, ovaj dečko zna igrati, fascinira lakoća kojom dribla i pravovremena proigravanja suigrače.

Dubrava je imala dva puta prednost od dva gola 2:0 i 3:1, ali Vrbovec se nije predao već je iz brzih kontri dolazio na domak poravnanju, a nakon kaznenog udarca iz kojeg je Hodak precizan za 5:3 više nije imao snage za povratak. Pluščec je skrivio kazneni udarac igrajući rukom u šesnaestercu, vrlo dobri sudac Maržić mogao je Pluščeca zbog zaustavljanja lopte rukom poslati pod tuš, ali nije. Vrbovec hitno mora pronaći vratara jer u posljednje tri utakmice primio je deset dok je postigao šest golova.

Alpas