SportNews.hr

prava sportska priča

Kakva blamaža: utakmica Ponikve - Dubrava nije odigrana jer nije bilo licenciranog liječnika, vozila hitne pomoći ni zamjenskog dežurnog liječnika. Tako je bilo i na utakmici Zagreb - Jadran i Zagreb izgubio sa 0:3 i dobio minus jedan bod

Utakmica između Ponikvi i Dubrave TK nije odigrana zbog nedolaska službene osobe. Igrači i suci čekali su 15 minuta i budući da nije bilo ni licenciranog liječnika ni vozila hitne medicinske pomoći ni zamjenskog dežurnog liječnika prema članku 8. propozicija, sudac je uputio igrače prema svlačionicama.
Jednako je bilo i na utakmici između Zagreba i Jadrana Poreč 29. rujna prošle godine kada nije došao licencirani liječnik, a Zagreb nije organizirao dolazak njegove zamjene pa je utakmica registrirana sa 3:0 za Jadran i oduzimanjem jednog boda Zagrebu uz 2.000 kn kazne.
Zabrinjava ta neozbiljnost. Ovo je ipak trećeligaško natjecanje i to u gradu Zagrebu. I inače je počela zabrinjavati razina natjecanje. Nedavno na četvrt-finalnoj utakmici Kupa ZNS-a između Vrapča i Maksimira došlo je do neviđene svađe između prvog pomoćnog suca i jednog gledatelja tako da je sudac praktički napustio svoju ulogu, a utakmica se igrala. Takvog slučaja u trećoj ligi u Zagrebu nije bilo godinama.

Alpas