Featured

Slavlje u Rakitju, Tigar Sveta Nedelja novi je trećeligaš Središta. Momčad Ratka Ninkovića suvereno je prošla prvenstvom, uz minus 4 administrativno oduzeta boda devet bodova prednosti od drugog Naftaša na kraju sezone.

TIGAR SVETA NEDELJA - JASKA VINOGRADAR 3:0 (0:0)

RAKITJE - SC Rakitje. Gledatelja: 200. Glavni sudac: Bionda (Zaprešić) . Pomoćni suci: Maras (Dugo Selo) i Radoš (Dugo Selo).  Delegat: Družanić (Zaprešić).

STRIJELCI: 1:0 - Višić (48), 2:0 - Kenda ( 58), 3:0 - Brujić (70)

TIGAR SVETA NEDELJA: Razum, Pavlica, Starčević (od 80 Mandić), Mohač (od 46 Kenda), Matošević, Brujić, Galić (od 86 Jovanovski), Višić, Rak (od 83 Sviben), Držić, Derkuća ( od 86 Bakšić)

Trener Ratko Ninković

JASKA VINOGRADAR: Braje, Španić (od 89 Lukina Matija), Miščin Martin (od 89 Lukina Martin),  Krnjus, Mićunović, Kelava (od 67 Bašić), Mišćin Ivan (od 60 Kordić), Nad, Rupčić, Borovec ( od 89 Fabijanić), Kosanović

Trener Stjepan Lucijanić

Tigar Sv. Nedelja je uspio, suvereno je prošao prvenstvo i plasirao se u 3. NL Središte. Prošle sezone zaustavljen je od Zeline koja  ove godine napušta ligu. Svi kada se govori o igri crno-žutih reći će da ova momčad igra najljepši nogomet najvećom zaslugom trenera Ratka Ninkovića. Nama je je odavno poznato da je Ratko Ninković trener koji teži kombinatornom nogometu i svaka momčad koju je vodio gajila je nogomet lijep za gledati.

Današnji suparnik Tigrova Jaska Vinogradar, u svojim redovima imala je nekoliko igrača iz nekada najboljeg amaterskog nogometnog kluba u Hrvata Vinogradara, Kelavu, Rupčića i vratara Braju koje znamo kao mlade igrače iz onoga vremena kada smo uživali u nogometu koji se igrao na urednom stadionu u idiličnom ambijentu pod vodstvom pokojnog gazde Ive Rubinića. Ova današnja fuzionirana momčad nije ni sjena negdašnje.

Tigar je utakmicu odradio rutinski, Pokrivač je izostao odrađujući kaznu iz kupa, Brujić i Višić su zabili, ali 27 golova  im je samo bilo dovoljno za podjelu drugog mjesta liste strijelaca Mikulić iz Sava Rugvice ostao je nedostižan  s 29. Danas je zabio i Kenda koji je skrenuo pozornost na svoj nogometni potencijal, dobar mladi beskompromisni napadač koji ide u svakoj situaciji do kraja.

Po završetku utakmice uslijedila su dodjele odličja i kapetan Nikica Brujić visoko je podignuo pehar po primitku od Daria Zurovca gradonačelnika Svete Nedelje koji je podijelio i medalje. 

Dok ovo pišemo u Rakitju još uvijek traje slavlje, dok smo odlazili pristigli su muzikaši, a dobri duh ove momčadi i jedan od najzaslužniji za postignuti uspjeh vratar Razum predvodio je pjesmu uz pomoć ostalih suigrača.

Igrači slave, a uprava svjesna značaja iskoraka u viši rang sprema se odmah prihvatiti posla kako se u njemu ne bi plesalo jedno ljeto, nitko ne želi sudbinu Zeline.

 


 

 


 

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.