SportNews.hr

prava sportska priča

Claude Barrabé izbornik Francuske sa Angelo Schirinzi (SUI) i Ramiro Amarelle (ESP) izradili su vodiče koji će pomoći u svladavanju najosnovnijih vještina igre nogometa na pijesku objavljeni su na stranici FIFA Training Center.

 

Nakon što je snimila nekoliko vježbi nogometa na pijesku, formate igre i analitičke tehničke vještine, FIFA je sada objavila audio-vizualni sadržaj na stranici FIFA Training Center.

Treneri Angelo Schirinzi (SUI), Ramiro Amarelle (ESP) i Claude Barrabé (FRA) bili su uključeni u projekt s nekima od najboljih igrača na svijetu.

Kako bi obilježili pokretanje odjeljka za nogomet na pijesku, FIFA-ini tehnički stručnjaci za nogomet na pijesku izradili su vodiče koji će pomoći u svladavanju najosnovnijih vještina igre. Kako bi nastavili s ovim temeljnim vještinama, stručnjaci su također sastavili niz tehničkih vježbi.

U novom odjeljku Nogomet na pijesku nalaze se videozapisi o vođenju lopte, dodavanju, dodavanju iz voleja, žongliranju, krugu šutiranja/završetka, šutu iz voleja, udarci škaricama i biciklom, udarcima glavom, igra 1 na 1, presretanju i driblingu 1 na 1, kao i dokumente za preuzimanje koji objašnjavaju svaku vježbu detaljno.

Tijekom sljedećih mjeseci FIFA će objaviti dodatni sadržaj na stranici FIFA Training Center. 

Claude Barrabé izbornik Francuske i FIFA instruktor prošle godine prilikom okupljnja Hrvatske reprezentacije nogometa na pijesku u Umagu kojom prilikom je odigrala dvije utakmice s Francuskom upriličio je trening za našu najbolju vrstu.

Kako biste istražili odjeljak Nogomet na pijesku u FIFA-inom trening centru, posjetite sljedeću poveznicu: 

https://www.fifatrainingcentre.com/en/practice/practice.php#beachsoccer

 

 

Na Izbornoj skupštini NK Zeline skupštinare pozdravili Damir Vrbanović, Željko Mihalj i Zorislav Srebrić. Mijo Stipić dobio je novi predsjednički mandat.

Foto: FB NK ZelinaFoto: FB NK Zelina
NK Zelina je održala godišnju Izvještajnu i Izbornu Skupštinu objaviljeno je na službenoj FB stranici kluba:
"Danas je održana godišnja Izvještajna i Izborna Skupština kluba. Nakon izvješća o radu i financijama, koji su jednoglasno prihvaćeni, u izbornom dijelu sjednice izabran je novi (stari) predsjednik kluba. Mijo Stipić dobio je jednoglasnu podršku skupštinara, te će naš klub voditi i slijedeće četiri godine. Novi Izvršni odbor, kao i Nadzorna komisija također su jednoglasno prihvaćeni.
Na Skupštini je bio niz gostiju, koji su pohvalno govorili o radu kluba, naglašavajući veliki uspjeh dobivanjem terena s umjetnom travom. Ispred HNS-a i ŽNS-a Skupštinu su pozdravili Damir Vrbanović, Zorislav Srebrić i Željko Mihalj, ispred Grada Hrvoje Košćec, ispred Zajednice Željka Jarec Bukal, u među gostima su bili predsjednici RK Zelina, HK Zelina, te NK Croatia, NK Donja Zelina."

Saša Milaimović trener bijelog tima SSDFT-a: Vodim stožer od 11 ljudi, dobio sam ponude nekih saudijskih klubova. Zahvalan sam na prilici koja mi je otvorila vrata.

Pisali smo već o Saši Milaimoviću treneru kojeg je Romeo Jozak pozvao u SSDFT (Saudijska stipendija za razvoj nogometnih talenata) pod ingerencijom Saudijskog Ministarstva sporta. Milaimomović je od asistenta napredovao do trenera  bijele momčadi, njegov rad prepozant je i već ga traže saudijski klubovi. Za novogodišnje blagdane Saša je došao u Zagreb, a prošlog tjedna prije povratka u Španjolsku gdje se nalazi kamp SSDFT navratio je da se pozdravimo, uz kavicu druženje se produžilo na gotovo dva sata koja su prošla u trenu jer nogometne teme obojici su nikad iscrpljene.

Ove godine istječe četiri godine programa koji je u cilju razvoja nogometa podržalo Ministarstvo sporta Saudijske Arabije koje je osmislio Romeo Jozak. On se sastoji od formiranja dvije momčadi najtalentiranijih njihovih igrača s kojima se radi u kampu U Španjolskoj, a 47 U 21 igrača podijeljeno je u dvije momčadi zelenu i bijelu koje igraju ligu sa najpoznatijim europskim momčadima. Nakon završetka sezone po dvojica odlaze u iste klubove i one iz njihovih zemalja. Tako Sudijci stječu iskustvo, a i usvajaju nogometne navike najuspješnijih nogometnih nacija. Ovu ligu igra i naš Dinamo.

-  Organizirani smo na visokoj profesionalnoj razini. Kao trener bijele momčadi rukovodim stožerom od 11 ljudi imamo sve uvjete kao najveći svjetski klubovi.

Kakvi su planovi za dalje?

- Priliku koju mi je omogućio Romeo Jozak maksimalno sam iskoristio, svi su zadovoljni mojim pristupom i metodama tako da već sada imam ponude nekih klubova. U ovome poslu kako ga ja shvaćam lojalnost uz iskrenu zahvalnost je ključ za napredak i ja se toga držim. Mnogi će potrčati za većom zaradom, ja se držim drugih principa, procjenjujem situaciju i sredinu koja mi omogućava napredak u karijeri, govori Saša.

Dotaknuli smo se i domaćih nogometnih aktualnosti, koliko je uspjeh naše reprezentacije velik i kako je od koristi svima vezanim uz nogomet. Pričali smo i o sustavu trenerskih licenci, inflaciji trenera koji iz kopački uskaču u grotlo visokog nogometa, o nužnosti stjecanja iskustva kroz natjecanja nižih liga, o neizbježnim lobijima koji mogu odrediti nečiji trenerski put. Saša čvrsto stoji kod svog uvjerenja i stava da jednog dana postane spreman prihvatiti najveće trenerske izazove, spreman je strpljivo čekati svoju priliku gradeći karijeru korak po korak.

Zagreb Winter Cup opravdao rejting najjačeg ženskog futsal turnira u regiji i jednog od najmasovnijih u mlađim muškim kategorijama.


Spektakularnom utakmicom između ŽMNK Dinamo i slovenskog KCG Teama, u kojoj su Dinamovke na krilima Marije Žagar slavile s 3:1, završilo je natjecanje na ženskom futsal turniru. Nakon neodlučenih 0:0 u prvom poluvremenu, Dinamovke su u nastavku ubacile u brzinu više te su uvjerljivom i sigurnom igrom došle do pobjede i obrane naslova na Zagreb Winter Cupu. KCG Team iz Slovenije je drugu godinu u nizu osvojio srebro.
''Svaka finalna utakmica sa sobom nosi svoju težinu i s razlogom je finalna. Curama iz Slovenije svaka čast na otporu koji je bio, rekla bih, čak i bolji nego prošle godine. Svi mi napredujemo, i one i mi, ali nema ljepšeg osjećaja nego obraniti titulu'', rekla je Sara Skendrović, koja je dobila nagradu i za najbolju vratarku ženskog turnira.
Turnir za igrače do 21 godine starosti osvojili su momci iz Poliklinike Milojević koji su u finalu s 2:1 svladali lanjske finaliste, momčad bjelovarskog Šimetoursa. Tako su Bjelovarčani dva puta u nizu osvojili srebro na Zagreb Winter Cupu.
''Ovo je turnir koji ću uvijek staviti ispred svakog drugog, kao što sam napravio i danas. Nisam otišao na završnicu jednog drugog natjecanja kako bih mogao nastupiti ovdje. Hvala dečkima što me razumiju i što su me pustili, ali meni je srce odlučilo da moram doći ovdje i da pokušam ove godine osvojiti Zagreb Winter Cup. Nažalost, nisam uspio'', rekao je Nikola Beljan, najbolji vratar U-21 turnira koji dolazi iz Šimetoursa.
Turnir za igrače do 19 godina osvojila je momčad Caffe bara Barca koja je svladala Plan Prestige sa 6:2, a na U-17 turniru slavila je ekipa CB Soho-Samarijanac iz Dugog Sela koja je u finalu svladala Old School s 5:3.
Ovogodišnju završnicu Zagreb Winter Cupa obilježile su ispunjene tribine SD Trešnjevka te izravni TV prijenos na čak dva televizijska programa, Nova Sport i SPTV.
Kao i prošle godine na turniru je korišten Video support sustav koji je sucima olakšao donešenje nekih kompleksnih odluka. Radi se o futsalskoj verziji VAR-a.
''Organizacija ovog turnira je vrhunska. Jako mi se sviđa uvođenje Video supporta. To je odlična stvar, pogotovo za gledanje nekih sitnica poput gola ili crvenih kartona. Upravo nas je Video support spasio kod rezultata 1:0 u polufinalu, drago mi je da se takva tehnologija uvela na ovaj turnir'', rekao je Luka Gajski iz sastava Cafe bar Barca koji je dobio nagradu za najboljeg igrača i strijelca U-19 turnira.
REZULTATI

U-17: 


Utakmica za 3. mjesto: MNK JAQUARD  - PIZZA FACTORY 9:2  (Kapuđija 3, Glasnović 2, Srkoč, Žgela, Škarec, Beber  ; Renić, Drmečić)


Finale: OLD SCHOOL - CB SOHO SAMARIJANAC 3:5 (Đurašić, Nezirović, Ferina ; Ropar 2, Bulić 2, Gugić)U-19
:

Utakmica za 3. mjesto: MNK MC PLUS - PUDIĆ PRIJEVOZ 3:1 (Stepinac, Lovrinović, Matić ; Hrs)


Finale: PLAN PRESTIGE - CAFFE BAR BARCA 2:6 (Antolić, AG - K. Pavlinić ; Gajski 3, F. Pavlinić, Videk, K. Pavlinić)U-21: 


Utakmica za 3. mjesto: BLUEMONT - SUNPROTECT 7:1 (Kovačić 3, Ferat 2, Kravarščan, Dalipi, ; AG - Hrs)


Finale: POLIKLINIKA MILOJEVIĆ – ŠIMETOURS 2:1ŽENE: 


Utakmica za 3.mjesto: ŽNK GORICA - ŽMNK MC PLUS AGRAM POLIKLINIKA MILOJEVIĆ 1:3 (Kalašić ; Dujmović, AG - Van As, Lovrić)


Finale: ŽMNK DINAMO - KCG TEAM (SLO) 3:1 (Žagar, Stanić, Bračević ; Ermenc)

Krešimir Ganjto na klupi Odre umjesto Milasa.

 

Šezdesetsedmogodišnji Krešimir Ganjto preuzeo je klupu NK Odra. Ganjto je od 2011. godine kao trener radio u Trnju, Trešnjevci. Karlovcu, Vrbovcu, Hrvatskom dragovoljcu, Segesti i Lučkom

Trener Ivan Milas stiskom ruke oprostio se od NK Odre.

Ivan Milas trener Odre oprostio se od zagrebačkog ligaša sa stiskom ruke. Milas Odru ostavlja na 7. mjestu prvenstvene tablice 4. NL Središta Zagreb Podskupina A s osvojena 23 boda.

- Razišli smo se uz stisak ruke, došlo je vrijeme za promjene i nove izazove, u Novu godinu ulazim rasterećen, rekao nam je popularni Imoćanin koji je nakon uspješne nogometne karijere trenirao mnoge zagrebačke i klubove njegove okolice.

 

Pred gašenjem ZWC turnir na kojem je Joško Gvardiol bio drugi strijelac u kategoriji U 17 2018.godine!

Zagreb Winter Cup turnir koji je stekao veliku popularnost među mladim igračima jedan od najvećih u regiji i praktično jedina scena u zimskoj pauzi na kojoj su mogli nastupati kadeti, juniori i izlazni juniori, pred gašenjem je zbog toga što mu je otkazao glavni sponzor MC Plus d.o.o. prije tjedan dana, kao i HEP već prije.

Za ovogodišnje sedmo izdanje ZWC prijavilo se preko sedamdeset ekipa, mlađih uzrasta i ženskog futsal turnira. Na Zagreb Winter Cupu nastupali su naši brojni nogometaši, na prvom u svojoj kategoriji najbolji igrač bio je Martin Šroler veliki talent Turopolja, prvotimac Gorice koji sada igara u inozemstvu, Joško Gvardiol brončani vatreni mlada zvijezda Mundiala u Katru zabijao je golove na ovom turniru 2018. godine u kategoriji U 17 i bio drugi strijelac odmah iza Frana Vukelića najboljeg igrača prvoligaša Kustošije.

Dok Joško sjajnim nastupom na Svjetskom prvenstvu, danas nakon isteka četiri godine bit će dočekan ovacijama na Trgu Josipa Bana Jelačića, turnir Zagreb Winter Cup je pred gašenjem. Organizatori ulažu posljednje napore kako bi turnir održali na životu i ne bi razočarali preko tisuću mladih nogometaša koji željno iščekuju da istrče na parket zagrebačkih dvorana.

Koji su razlozi da ovako dobar projekt koji daje priliku mladima iz godine u godinu vodi bitku za opstanak. Logičan bi zaključak bio da se organizatori ne trude dovoljno, da nisu uspjeli dovoljno javnosti predstaviti se, da nisu iskoristili mogućnosti za potpore na raznim razinama. U razgovoru nam Vedran Prga glavni pokretač i nosioc projekta objašnjava:

- Godinama se javljajmo na natječaj Grada Zagreba bezuspješno, ove godine smo pokušali i preko Ministarstva sporta i od njih ništa, ZNS čiji suci sude na turniru i koji dobro poznaju projekt zbog nekih formalnosti ne može pomoći. Turnir smo od prvog dana medijski predstavili i zbog toga je toliko popularan među mladim sportašima. Prošle godine smo uveli i VAR tehnologiju u završnici po svim pravilima FIFA. MC Plus je sponzorstvo naprasno otkazao tjedan dana prije početka turnira, HEP ove godine nije nas uvrstio na listu. Da nam barem Grad Zagreb osigura termine u njegovim dvoranama po povlaštenoj cijeni, jer sat sada u njima plaćamo 500 kn. Nakon što smo najavili da ćemo morati otkazati ove godine turnir javile su nam se neke manje tvrtke čija su djeca igrala ovaj turnir i spremni su nam pomoći, ako uspijemo danas i sutra zatvoriti financije počet ćemo s turnirom odmah, govori Prga.

Doznali smo da najveći dio budžeta turnira odlazi na termine dvorana i pristojbe sudaca, radi se oko 35.000 kn koji nedostaje. Šteta bi bilo da ovaj projekt koji okuplja mlade i kojega oni vole ugasi se zbog takvog minimalnog iznosa. Grad Zagreb jest u financijskim problemima, ali za opstanak ovog turnira mogao bi osigurati termine u svojim dvoranama, može i od najvećeg i najpoznatijeg kojeg je također organizator otrgnuti dio sredstva kako bi sei oni poput Joška Gvardiola natjecali, a možda jednog dana poput njega nekoga od njih slavili kao heroja nacije i uzora nadolazećim generacijama. Vjerujemo da bi danas na dočeku prikupili puno više jer svaki od nas koji će se naći tamo odvojio bi kunu-dvije, ali gradu Zagrebu i Zagreb Winter Cupu ne treba prosjačenje, vjerujemo ako ovo pročita gradonačelnik Tomislav Tomašević da će pronaći nekakvo rješenje.

 

Turnir limača će u Kurilovcu biti i to kao i uvijek trećeg vikenda lipnja, naglašeno je u priopćenju IO NK Kurilovec

IO NK Kurilovca reagirao je priopćenjem na našu objavu da se 12. izdanje "Alpas Cupa" neće igrati na terenima NK Kurilovca kako nam je rekao vlasnik Vegoi Sporta d.o.o. 

Priopćenje prenosimo u nastavku:

Službeno reagiranje NK Kurilovec na tekst na portalu Sportnews dana 24.11.2022.g. pod naslovom „12. Alpas cup 2023. neće se održati na terenima u Kurilovcu. NK Kurilovec je promjenom opreme prekinuo suradnju s Vego sportom organizatorom turnira“
Turnir limača će u Kurilovcu biti i to kao i uvijek trećeg vikenda lipnja
Iznimno cijeneći dosadašnju uzornu i uspješnu suradnju našeg kluba s portalom Sportnews nemalo smo ostali zatečeni tekstom o našem međunarodnom turniru Limača koji se na terenima ŠRC Udarnik u Kurilovcu odigravao pod nazivom „Alpas cup grada Velike Gorice – Kurilovec“, a da cijenjeni novinar Đuka nije kontaktirao nikoga od odgovornih osoba kluba da se i NK Kurilovec izjasni o spomenutoj temi.
Dakle, krenimo redom. Organizator međunarodnog turnira limača od prvoga je dana jedino i isključivo bio NK Udarnik, a sada promjenom imena kluba NK Kurilovec. Vego sport sa svojim sportskim brendom Alpas bio je jedino suorganizator turnira koji je osiguravao nagrade za najuspješnije momčadi (desetak peharčića i šest kompleta medalja) te znatno pridonio u pozivanju na turnir momčadi iz inozemstva. Sve troškove turnira, ali baš SVE troškove, snosio je i podmirivao naš klub od kojih su najveći svake godine hotelski smještaj i prehrana svih inozemnih i većine momčadi iz Hrvatske koje su bile zbog udaljenosti prisiljene na hotelski smještaj u Velikoj Gorici. Pomoć u tim troškovima nesebično su nam svake godine kroz pokroviteljstva pružali i dali Grad Velika Gorica, HNS, župan Zagrebačke županije, sportske i turističke zajednice Velike Gorice i Zagrebačke županije, te niz velikih i malih sponzora koje je isključivo pronalazi sam klub iz redova svojih osobnih prijatelja i simpatizera kluba.
Vrlo je nepristojno gledati u tuđi novčanik i brojati tuđe novce, a nadasve je licemjerno spominjati nekakvu zaradu kluba od cca 2,5 mil kn. Moguće je da su to bili ukupni bruto prihodi turnira u svih 11 godina njegovog održavanja pod imenom „Alpas cup“, samo moguće, ali vlasnik Vego sporta kao naš dojučerašnji partner i suorganizator turnira zaboravlja da su minimalni troškovi turnira svake godine cca 150 tisuća kn, samo više. Na kraju krajeva, ako je netko imao financijske koristi od svoje prezentacije na tom turniru, a potom i prodaje opreme sportskog brenda kojeg zastupa, onda je to naš dojučerašnji suorganizator. I neka je imao koristi jer smisao svakoga posla u slobodnom tržišnom gospodarstvu je rad i zarada.
Nadalje, u samoj pripremi tog turnira, koji se svojim značajem izborio da bude i u kalendaru natjecanja HNS-a i UEFA-e, a koje traju cca devet mjeseci, sudjeluju svi članovi izvršnih tijela kluba. Nekoliko dana prije turnira, na samom turniru i nekoliko dana po njegovom završetku angažirano je više od 60 volontera koji besplatno i s ljubavlju za klub sudjeluju u pripremi igrališta i cijelog SRC-a Udarnik, provode natjecanje i sve ostale aktivnosti na turniru, te na kraju čiste kompletan prostor sportskog centra. Nemali broj članova kluba za sudjelovanje u pripremama i samoj provedbi turnira uzima i po nekoliko dana godišnjeg odmora kako bi pomogli klubu u organizaciji tog najvećeg i najznačajnijeg događaja u Kurilovcu.
Zaključno, naše ja apsolutno pravo kao kluba sklopiti ugovor o dobavljaču opreme kako nama najviše odgovara i s dobavljačem koji nam nudi kvalitetu i najpovoljnije uvjete, te je neprofesionalno od odgovorne osobe dosadašnjeg dobavljača opreme javno komentirati našu odluku o kojoj smo ga ljudski i profesionalno korektno izvijestili na upriličenom radnom sastanku, a nakon jednoglasne odluke Izvršnog odbora NK Kurilovec o promjeni dobavljača sportske opreme. Za tu odluku izvršna tijela kluba odgovorna su samo i isključivo članovima Skupštine kluba i nikome drugome. Ružno je i zlobno spominjati našeg novog dobavljača sportske opreme i suorganizatora turnira limača i vezati ga uz jedan od entiteta u susjednoh BiH jer je sjedište poduzeća s kojim smo uspostavili suradnju u Zagrebu, a najveći dio opreme šiva se u Hrvatskoj.
Najvažnije, turnir limača u Kurilovcu se igrao i prije Alpas cupa i igrati će se i ubuduće. 12. međunarodni turnir limača pod nazivom „Kurilovec cup grada Velike Gorice“ igrati će se 17. i 18. lipnja 2023. godine uz financijske pokrovitelje svih pet igrališta (arena) na kojima se istovremeno odigravaju utakmice turnira. Na završnom turniru (op. nekoliko godina unazad igra se i kvalifikacijski turnir zbog iznimno velikog interesa brojnih klubova za sudjelovanje na istome) opet će nastupiti 40 respektabilnih momčadi iz svih krajeva Hrvatske i nekoliko europskih zemalja. 600-tinjak klinaca i njihovih roditelja opet će puna dva dana uživati na našim sportskim terenima u nogometnoj igri i nizu drugih pratećih atraktivnih sadržaja, a za sve to će se pobrinuti uz naš Grad Veliku Goricu, kao najvećeg i najznačajnijeg financijskog i logističkog pokrovitelja turnira, svi članovi izvršnih tijela NK Kurilovec i „vojska“ naših članova, navijača, simpatizera i volontera.
S poštovanjem,
Izvršni odbor NK Kurilovec

12. Alpas Kup 2023. neće se održati na terenima u Kurilovcu, NK Kurilovec je promjenom opreme prekinuo suradnju s Vego Sportom organizatorom turnira.

Vego Sport zastupnik Alpasa za Hrvatsku davne 2009. godine pokrenuo je Alpas Cup za kategoriju U 11 koji je izrastao u najveći i najpriznatiji Europski turnir ove kategorije. U dosad 11 izdanja u posljednjih 13. godina na terenima NK Kurilovca u istoimenom naselju Velike Gorice prodefilirale su momčadi: Juventus, Sturm, GAK, Red Bull Salzburg, Austria, Sparta, Slavia, Legia, Hannover, Red Bull Leipzig, HSV, Hertha, Ferencvaros, Ujpest Dosza, Universitatea, Cluj, Pecs, Sporting, Crvena Zvezda, Partizan, Sarajevo, Željezničar, Olimpija, Maribor, Krško, Bayswater Sporting i Subiaco (Perth) uz naše mnogobrojne predvođene Dinamom i Hajdukom.

Na terenima NK Kurilovca u vrijeme turnira prodefiliralo je mnoštvo posjetitelja, uz igrače i trenere tu su se našli roditelji, a postalo je uobičajeno da se vodstva zagrebačkih i klubova okolice susretnu za vrijeme turnira i razgovaraju o problemima i dogovaraju strategiju njihovih rješenja. Turnir je u posljednje vrijeme postao izuzetno medijski zanimljiv, od internetskih medija sve do TV nacionalnih. Kako svakoj lijepoj priči dođe kraj tako je prema najavama i ovoj što se tiče Kurilovca, dvanaesto izdanje neće se održati na terenima NK Kurilovca iz bizarnog razloga. Vodstvo Kurilovca je otkazala Vego Sport d.o.o. tehničku suradnju i opremu marke Alpas po kojoj se turnir i zove, zamijenila novim iz Bosne i Hercegovine, pobliže iz Republike Srpske kako nam je rekao vlasnik i idejni začetnik Alpas Cupa Damir Golubić.

Alpas Cup je u nogometnom EU okružju postao brend za koji su zainteresirani izvan granica Hrvatske, tako su se neki putem našeg portala raspitivali o mogućnosti organizacije u Austriji.

- Istina je 12. izdanje Alpas Cupa neće se održati u Kurilovcu, ali ćemo ga zadržati na području Grada Velike Gorice. Uskoro ću imati sastanak s gradonačelnikom Ačkarom na ovu temu. Meni je neobjašnjiva odluka vodstva NK Kurilovca o prekidu suradnje s Vego Sportom, nakon svega što smo zajednički postigli, a i u dosadašnjih 11 izdanja klub je imao i financijsku korist 2.500.000 kuna. Razumio bih da je novi dobavljač za roditelje polaznika nogometne škole povoljniji, ali prema mojim informacijama 30% je skuplji od uvjeta koje su imali s nama, ogorčeno komentira odluku Kurilovca Golubić i nastavlja.

- Nama pristižu priznanja od svih klubova, a kad vam jedan Sporting čestita na organizaciji i izrazi želju za ponovnim dolaskom onda je to potvrda da smo učinili veliku stvar i upisali Kurilovec na nogometnu kartu Europe. Nije mala stvar kada vas jedna TV kuća s nacionalnom koncesijom u prime time predstavi gledateljstvu.

Javio se trener Odre Ivan Milas: Ne sjećam se da me je Pucketić poslao u PM, ne bih to otrpio jedino ako bi to bilo rečeno u žargonu

Ivan Milas trener Odre nazvao me danas kako bi se požalio da ga zovu poznanici i pitaju kako je mogao otrpjeti slanje u "PM" od strane predstavnika kluba nakon završetka prvog poluvremena.

- Napravili ste mi problem što ste napisali da me je naš predstavnik kluba poslao u "PM" ja se toga ne sjećam i sigurno si ne bih to dozvolio, govori Milas.

Na tvrdnju da smo to čuli s udaljenosti nekoliko metara Milas ostaje pri tvrdnji da on to nije čuo i da ne bi tako lako preko toga prešao, jedino ako se takvo nešto izgovori u žargonu.