"Bomba" o smjeni Jakirovića po završetku prvenstva je diverzija protiv kluba. Zajec demantirao objavom na osobnom FB profilu.
Featured

"Bomba" o smjeni Jakirovića po završetku prvenstva je diverzija protiv kluba. Zajec demantirao objavom na osobnom FB profilu.

Sportske Novosti su objavom o smjeni Jakirovića nakon završetka prvenstva, a koje je po njima najavio predsjednik Zajec prometnule su se u medijsku temu dana, veću od nastupa Baby Lasagne u večerašnjem finalu Eurosonga i pobjede koju cijela nacija očekuje.

U komentarima na društvenim mrežama najčešće se spominju riječi diverzija i zavjera, a Sportske novosti su preimenovane u Splitske, a otrovne strelice upućene su i prema uredniku Robertu Šoli kao i autoru članka Davorinu Olivariju.

Oglasio se i Velimir Zajec putem osobnog Facebook profila, kojim demantira izneseno u Sportskim Novostima, kao i GNK Dinamo.

Zajec je napisao:

Jutros sam pričao sa Sergejom Jakirovićem i rekao mu ono što mislim - kako je imao moju podršku u teškim i neizvjesnim danima koji su bili pred nama, tako ima i u idućim danima kada idemo potvrditi obranu naslova prvaka, osvojiti Kup i početi se pripremati za iduću europsku sezonu.
Danas nas čeka utakmica protiv Osijeka, prva nakon duljeg vremena na našem stadionu i pozivam sve navijače da dođu na utakmicu i podrže trenera i momčad u pohodu na desetu pobjedu u nizu.

Dok na klupskoj stranici kažu:

GNK Dinamo daje punu podršku treneru Sergeju Jakiroviću kao i cijeloj momčadi. Uvjereni smo od prvog dana da će naša ekipa predvođena trenerom Jakirovićem još jednom dokazati svima da smo najbolji u Hrvatskoj. Natpisi koji su jutros izašli u pojedinim medijima su potpuna neistina i GNK Dinamo ih oštro odbacuje.
Svi na Maksimir po nova važna tri boda!

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.