Dok je Rudeša, Lokomotiva neće ispasti! Bio je to nogomet ispod svake kritike. Lokomotiva ima opravdanje. Topić, to Bišćanovo otkriće u Dinamu, nije ni ulazio. Novi trener Rudeša Golem je kazao: Topić je pripremljen, a to da ne ulazi moja je odluka
Featured

Dok je Rudeša, Lokomotiva neće ispasti! Bio je to nogomet ispod svake kritike. Lokomotiva ima opravdanje. Topić, to Bišćanovo otkriće u Dinamu, nije ni ulazio. Novi trener Rudeša Golem je kazao: Topić je pripremljen, a to da ne ulazi moja je odluka

LOKOMOTIVA - RUDEŠ 1:0 (1:0)
 
ZAGREB - Stadion u Kranjčevićevoj. Gledatelja: 400. Glavni sudac: Lovrić (Đakovo) 6. Pomoćni suci: Novosel (Gat) i Janić (Ilok).  Četvrti sudac. Škobić (Osijek). Delegat: Doljanin (Hrvace). Kontrolor sudaca: Šimičić (Koprivnica). VAR: Pajač i Đurak (Zelina).
 
Strijelac: 1:0 - Tuci (39).

 
LOKOMOTIVA: Čavlina 6, Vranjković 6, Mersinaj 6, Kalaica 6, Miličević 6, Bubanja 6, Matić 6, Tuci 7, Kanižaj 5,5, (od 68. Goričan 6), Šotiček 6 (od 89. Mudražija -), Tuci 7, Bulatović 5,5 (od 78. Fetai -). Trener Čabraja 6. 
 
RUDEŠ: Kralj 6, Šehić 5,5 Campos 5, Camara 5 (od 46. Pavlović 5,5), J. Bašić 5, Pešić 6 (od 68. Lazarov 5,5), Pasariček 5,5, Vukmanović 5,5 (od 81. Rešetar -), Tomečak 5,5, Latković 5,5 (od 75. Špeljak -), Petković 5,5 (od 46. Kovačević 5,5). Trener Golem 5,5.
 
Ocjena utakmice: 5,5.
Igrač dvoboja: Tuci (Lokomotiva).
 
Rudeš je ušao nespreman u prvenstvo i popravcima u hodu kakvi su obavljeni proteklih dana neće se puno dobiti. Šimunić, Čondrić i Marić, najodgovorniji, nisu u proljetnom dijelu natjecanja u drugom rangu, kada je to bilo neophodno, napravili realnu prosudbu o mogućnostima postojećih igrača, kad oni uđu u elitnu ligu.

Ondašnji trener Mladina tvrdio je kako je on to učinio i elaborat predao Upravi. Sada se vidi da ni jedan igrač ne može igrati najviši rang. Možda kao pomoćno osoblje, ali nikako kao nositelji igre. Prosinečki je olako potrošen, iako je i on naivno ušao u "projekt" bez ikakvih vjerodostojnih garancija. Večeras se Rudeš činio opasnijim nego na prethodnim utakmicama, no to  bio je nogomet ispod kritičke razine. Odavno nismo jednu utakmicu ocijenili sa 5,5. Tome je pridonijela i loša Lokomotiva. Ona ima opravdanje da je ostala bez trojice najboljih i svakako nije najslabija momčad u natjecanju. Dok je Rudeša, Lokomotiva sigurno neće ispasti! Ipak Šikić, Čavlina i ostali neće mirno spavati. 


Očekivalo se da će za Rudeš zaigrati Fran Topić, to Bišćanovo otkriće u Dinamu. Topić je bio na klupi, ali nije ulazio Posebno smo pitali novog trenera Golema zašto Topić nije ulazio, je li možda nepripremljen. Golem je odgovorio "Topić je pripremljen, a to da ne ulazi bila je moja odluka".

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.