SportNews.hr

prava sportska priča

Kod naših se nikad ne zna da li popuste zbog toga što više ne mogu, ili ostanu bez motivacije i koncentracije. Poslije fantastičnog vodećeg gola Hrvati su popustili i na kraju je i bod dobar

Foto: Facebook FA WalesFoto: Facebook FA Wales
WALES - HRVATSKA   1:1  (1:1)
 
CARDIFF - Stadion Cardiff City. Gledatelja: 31.753. Glavni sudac: Kuipers (Nizozemska) 6. Pomoćni suci: Roekel i Zeinstra. Četvrti sudac: Boekel (svi Nizozemska).
 
Strijelci: 0:1 - Vlašić (9), 1:1 - Bale (45+3)
 
WALES: Hennessey 7, C. Roberts 6,5, Lockyer 6,5, Rodon 6,5, B. Davies 6, Allen 6, Ampadu 6 (od 50. Morrelll 6), Bale 7, J. Williams  6,5 (od 68. Wilson 6), James 7, Moore x (od 86. Roberts -). Izbornik Giggs 6,5.
 
 
HRVATSKA: Livaković 7, Jedvaj 7, Lovren 6,5, Vida 6,5, Barišić 6,5, Kovačić 6 (od 46. Rakitić 6), Modrić 6,5 (od 89. Badelj -), Vlašić 7, Brekalo 6,5, Perišić 6,5, Petković 6,5 (od 63. Rebić 6,5). Izbornik Dalić 6,5.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Bale (Wales)
 
Kad je u 9. minuti Vlašić postigao vodeći gol činilo se kako će Hrvati za doručak "pojesti" domaćine. Akcija iz koje je pogodak postignut bila je efektna i ukazivala je na apsolutnu premoć naših u smislu kvalitete. Ali kod Vatrenih se nikad ne zna da li popuste zbog toga što više ne mogu, ili ostanu bez motivacije i koncentracije. Tako se i večeras dogodilo. Poslije briljantnog gola i jednog dobrog pokušaja Perišića, sve je odjednom stalo. Vlašić je nestao sve do sredine drugog poluvremena. Vida i Lovren su kažnjeni kartonima pa neće igrati protiv Slovačke u Rijeci. Perišić se gubio, Petković je ulazio u okršaje iz kojih je možda izašao ozlijeđen. Kovačić nije ni trebao početi. Njegova zamjena Rakitić je izvan uobičajene forme. Već smo napisali kako je uvjerljiva splitska pobjeda u velikoj mjeri bila posljedica sjajne publike. A i Modrić koji je protiv Mađara igrao fantastično, nije ponovio tu igru, nego je ozlijeđen izašao. Tako da je bod u Cardiffu dobar, iako još nije dovoljan.

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room