SportNews.hr

prava sportska priča

"Senzacija u Dubrovniku", Francuzi pobijedili i otišli na Euro u Sloveniju. Vrijeme je za smjene.

Foto:Arhiva SportNewsa

Hrvatska futsal reprezentacija nije uspjela pobijediti Francusku u uzvratnoj utakmici doigravanja za plasman na Euro u Sloveniji. U Dubrovačkoj dvorani Gospino polje u kojoj se nije nalazila niti jedna reklama uz rub igrališta, već je nedostatak nezainteresiranosti oglašivača HNS popunio svojim "banerima" s porukom na engleskom "budi ponosan", no na kraju nitko baš neće imati razloga na ponos. Naši su odigrali vrlo slabo s futsal anonimusima gdje se dosad svrstavala Francuska. Mato Stanković nije izvukao nikakvu pouku iz blijedog nastupa u Francuskoj kada nas je od poraza spasio Žarko Luketin sjajnim obranama, a isto je tako bilo i večeras jer samo zaslužujući njegovim obranama spašeni smo od rezultatskog fijaska.

Stankovićeva momčad igra sramotno, igra na sigurno i očito je njena igra "pročitana knjiga" u stručnom futsal okruženju.
Po prvi puta nakon 2010 godine nismo se plasirali na Euro i vrijeme je da HNS smijeni one koji vode futsal i na koje godinama klubovi i futsal javnost ima ozbiljne prigovore. Durlenova ekipa je izgubila i zadnji argument za vođenje našeg futsala jer kvaliteta naših igrača zaslužuje i morala se naći na najelitnijoj Europskoj futsal predstavi.
Za mnoge koji ne poznaju stanje u našem futsalu pobjeda Francuza je senzacionalana, ali za one koji ga prate nije, upozoravali su na propuste, loše odnose i pogrešno vođenje od Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku na čelu s Durlenom, izbornikom Stankovićem i tajnikom Čižmešijom. Na sva upozorenja HNS se oglušio i sad je to rezultiralo ovim ishodom po reprezentaciju.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku