SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Juniori Rijeke pobijedili vršnjake Lokomotive i došli na 3 boda. Kovačević zabio i danas, menadžeri se na Kajzerici raspituju o njemu.

Foto: Djuka / Franko KovačevićFoto: Djuka / Franko Kovačević

1.HNL JUNIORI

LOKOMOTIVA - RIJEKA 0:3 (0:2)

ZAGREB - Igralište: Kajzerica, Gledatelja 100, Glavni sudac: Cestarić Marko (Sisak). Pomoćni suci: Trklja (Petrinja) i Mioković (Sisak).

Strijelci: 0:1 - Kovačević (14), 0:2 – Rufati autogol(29), 0:3 – Dukađin (50)

Lokomotiva: Kramar, Filipović, Drobnak (Kolega od 46'), Vinogradac, Rufali, Rihtar (Vrapi od 80'), Perić-Komšić (Skansi od 70), Oluić, Majcenić (Krajinović od 46), Brezina, Prpić (Čelepirović od 46')

Trener: Besnik Prenga

Rijeka: Nevistić, Bamidela. Mulac, Modrić, Ristovski ( Šantak od 67'), Dukađin, Svetić, Lepinjica, Turčin (Iličić od 88), Mikulica (Lebar od 83), Kovačević

Trener: Renato Pilipović

Lokomotiva je vodeća momčad prve juniorske lige i prije današnje utakmice imala je 6 bodova više od drugoplasirane Rijeke. Pobjedom Lokosi bi se odvojili na 9 bodova i praktično osigurali naslov prvaka, Riječanima je pobjeda bila nužna kako bi ostali u utrci. U prošlom kolu Riječani su deklasirali Varaždin 7:0, glavna zvijezda bio je Frank Kovačević s 5 postignutih golova, stoga su se na Kajzerici okupili brojni menadžeri, a glavna tema je bio mladi napadač Rijeke. Upravo Kovačević je bio strijelac za vodstvo Rijeke u 14 minuti.

Lokomotiva nije dobro otvorila utakmicu, a nakon vodstva dosta je curilo preko njene lijeve strane pa je nakon ubačaja jedne lopte nespretno reagirao Rufati koji je pospremio loptu u vlastitu mrežu.

Očekivalo se da će nakon odmora Lokosi smoći snage popraviti igru i pokušati dostići prednost gostiju, ali sve nade su zamrle golom Dukađina u 50'.

Ovom pobjedom Rijeka se Lokomotivi približila na 3 boda, a poznavatelji ove lige složili su se jednoglasno da se ova momčad Rijeke bitno razlikuje od one iz jesenskog dijela prvenstva.

Video: Vodeći gol Franka Kovačevića za Rijeku 

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room