SportNews.hr

prava sportska priča

Dinamo odnosi bodove iz Sigeta. Dragovoljac ostavio dobar dojam i pored poraza. Brgles: Može se reći da smo danas igrali karakterno

Foto: Djuka / HD-Dinamo 8.kolo

HRVATSKI DRAGOVOLJAC – DINAMO 1:2

ZAGREB: Igralište: Stjepan Spajić, Gledatelja: 100, Suci: Cestarić Marko (Sisak), Trklja Emir (Petrinja), Mioković Tomislav (Sisak)

Strijelci: 0:1 Pršir 13', 1:1 Crnojević 15, 1:2 autogol Crnojević 28'

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Čuljak, Štefanac, Hajster (od 46 Gale), Buqaj, Brdek (od 79 Radoš), Koletić (od 74 Brkić), Perišić, Cvetnić (od 87 Vitić), Lilovac, Đusi (od 74 Markušić), Crnojević, Trener: Brgles Zdenko
DINAMO: Kotarski, Tomašković (od 62 Briški), Gjira (od 66 Kapitanović), Čuić, Franjić, Tolić, (od 90 Borovec), Habib ( od 64 Markota), Pršir (od 66 Pavlak), Baturina, Knežević, Čolina Trener: Tomislav Rukavina

Dragovoljac je otvorio dobro utakmicu i odmah na početku stvorio dvije prilike iz kojih je propustio doći u prednost. Kako to obično u nogometu biva kada perlike ne iskoristiš slijedi kazna, to se dogodilo u 13' kada Pršir dovodi Dinamo u vodstvo koje nije dugo trajalo jer dobra igra Dragovoljca donosi rezultat i u 15' Crnojević poravnava.
Za razliku od posljednje utakmice s Lokomotivom Dragovoljac igra čvrsto na loptu, koncentriran prema naprijed, no dešava se jedna pogreška njegovog obrambenog igrača Štefanca koji gubi duel, a nakon toga ubačenu loptu u šesnaesterc Crnojević posprema u svoju mrežu.
Na odmor se otišlo s minimalnom prednošću gostiju iz Maksimira. U drugom dijelu HD je mogao poravnati iz tri izgledne prilike no to se nije dogodilo i bodove odnosi Dinamo.

Trener Zdenko Brgles preuzeo je momčad nakon visokog poraza u prošlom kolu od Lokomotive i udahnuo joj borbeni karakter što je danas protiv Dinama za malo polučilo uspjeh.
-Čestitam protivniku, a mi ostajemo u svojim problemima, ako ne zabijemo ne možeš ni dobiti to je najjednostavnije. Može se reći da smo danas igrali, ako ne drugačije onda karakterno, tri puta smo otvoreno jedan na jedan išli na golmana, i kada to ne iskoristimo onda je to realno. Nažalost gol smo primili iz greške, a greške su sastavni dio nogometa. Nadamo se da ćemo to ovih dana popraviti kao se one ne bi događale, prokomentirao je igru svoje momčadi Brgles.

Video: Gol Pršira za 0:1

Fotogalerija:

 

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room