SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Juniori Seville sutra od 15 sati na "Hitrec-Kacianu". Bugarski trener uzeo Kneževića i Sosu za prvu.Trener M. Cvitanović nije sretan jer mu to ruši viziju: Bolji su od Lyona i Juventusa. Pozivam navijače, bit će spektakl

 Foto: Šogy / slavlje pobjede nad JuventusomFoto: Šogy / slavlje pobjede nad Juventusom

Prošlo je već 20 dana, a još mi u ušima odzvanja naslov: "Dinamova mladež potopila slavni Juventus. Fintiću ovacije na otvorenoj sceni". Modri su mogli dati i pet komada, iako su pobijedili samo s 2:1 Sutra u utorak u 15 na "Hitrec-Kacian" dolazi Seviila.
Trener Mario Cvitanović neće moći izvesti sastav od 27. rujna jer su za prvu momčad aktivirani Knežević i Sosa.
-Žao mi je, jer je ta momčad na neki način bila moja vizija, kaže Cvitanović.
Tko je u krugu kandidata?
-Dečki koji su igrali protiv Juventusa minus gore spomenuta dvojica. Pravo igranja imaju 98. i 99. godišta plus trojica igrača rođena 1997. poput Fintića i Božića. Pa ipak, unatoč tom hendikepu sa sastavom, moja je želja da opet oduševimo publiku, te da ona dođe u što većem broju.
Jeste li gledali Sevillu?
-Pogledao sam obje njihove utakmice, poraz u Torinu 1:2 i pobjedu nad Lyonom 1:0. U oba susreta rješenja su došla na samom kraju. Od Juventusa izgubili su u 95. minuti, a Lyon pobijedili u 90. pogotkom Gonzalesa.
Njihov trener je Augistin Lopez Paez (42) godinu dana stariji od Vas, 16 godina u klubu u različitim ulogama. Kakav nogomet gaji?
-Tipičan španjolsko - južnoamerički, brzo. agresivno i tehnički dotjerano, napadaju prostor, mislim da su bolji od Lyona i Juventusa podvlači, Cvitanović.
Nešto slično za igru Seville rekli su i trener prve momčadi Ivajlo Petev i napadač Angelo Henriquez. I oni ističu jaki presing kao osnovnu karakteristiku igre gostiju. Ako kažem da je ponovoljeno ovo za Kneževića i Sosu i da je ostalo bilo uobičajeno površno, zaključujem da se zapravo i nemam za što uhvatiti. Osim, istaknuti da je veliki nogometni događaj gostovanje za nas ipak velike Seville. S obzirom da prvotimci nemaju velih šansi, s nestrpljenjem čekam juniorsko popodne.

 

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room