SportNews.hr

prava sportska priča

Prvo izdanje „Istria Football Youth Cup“ pripalo GNK Dinamu,

Vukasović. Jurišić, Julardžja, Ravlija i Josipović.Vukasović. Jurišić, Julardžja, Ravlija i Josipović.

Prvo izdanje „Istria Football Youth Cup“ igralo se od 13-16.10. na terenima u Umagu, Novigradu i Rovinju, a na turniru sudjelovale  su U-16 momčadi renomiranih klubova Europe: Manchester City FC (Engleska), FC Red Bull Salzburg (Austrija), AS Roma (Italija), GNK Dinamo Zagreb (Hrvatska), AC Milan (Italija) i Tottenham Hotspur FC (Engleska).

Momčadi su bile podijeljene u dvije skupine, jednu su sačinjavali: Manchester City FC, FC Red Bull Salzburg i AS Roma dok su u drugoj bili:, GNK Dinamo Zagreb , AC Milan i Tottenham Hotspur FC. 

Igrači Dinama koje je vodio Fabijan Komljenović u prvoj utakmici pobijedili su Milan s 1:0, a u drugoj Tottenham s 4:2 i zauzeli prvo mjesto u skupini što im je osiguralo finale u kojem su savaladali RB Salzburg s 2:0. Za vratara turnira progalašen je Josipović.

- Odigrali smo po teškom terenu pravu utakmicu, do pobjede nismo došli lako, bila je tvrda i teška utakmica koju smo odigrali na visokom nivou i na kraju slavili s 2:0. Velika je ovo stvar za klub, za našu školu i za Hrvatski nogomet, jer osvojiti turnir u ovako jakoj konkurenciji je veliki domet mojih igrača. Red Bull Salzburg ulaže veliki novac u svoju školu, već u ovoj dobi njihovi igrači pojedinačno zarađuju više od naše cijele ekipe, a da ne pričamo od kuda su sve selektirani igrači u ostalim klubovima. Vrlo sam ponosan na ovaj uspjeh naših mladića i on potvrđuje koliko smo talentirani. Ovaj je turnir Liga prvaka, skoro da je uzviknuo Komljenović kako bi nam predočio značaj i veličinu pobjede na ovom turniru.

Za Dinamo su nastupili sljedeći igrači: Josipović Renato vratar, Braun Patrik, Radonja Vadad, Hrvoj Tin, Nikolić Mario, Jančić Luka, Magdić Damir, Šaranić Zvonimir, Julardžija Edin kapetan, Hasić Ajdin, Vidović Josip vratar, Jurišić Roko, Brkić Ivan, Vukasaović Nino, Lauš Tino-Blaž, Ravlija Marko, Stranput Domagoj, Burumdžija Bojan, Svržnjak Ivijan Janković Niko, Trener. Fabijan Komljenović, Kondicijski trener: Popovski Kristijan, Trener vratar: Žufić Sandro.

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room