SportNews.hr

prava sportska priča

I protiv Hajduka Lokomotiva s igračem više nije pobijedila. Isključen Futacs. Svakome po bod (ne)vrijedi puno. Grezda najbolji

 Foto: Djuka / Bez golova, podjela bodova Lokomotive i HajdukaFoto: Djuka / Bez golova, podjela bodova Lokomotive i Hajduka

LOKOMOTIVA - HAJDUK 0:0

ZAGREB - Stadion u Kranjčevićevoj. Gledalaca: 2.000. Glavni sudac: Ante Vučemilović-Šimunović (Osijek) 6. Pomoćni suci: Conjar (Osijek) i Pataki (Đakovo). Četvrti sudac: Bel (Osijek).

LOKOMOTIVA: Šemper 7, Kolinger 6,5, Majstorović 6,5, Rrahmani 6,5, Rožman 6 (od 59. Bočkaj  6,5), Šunjić 6, Ivanušec 6 (od 75. Ćorić -), Majer 6,5, Grezda 7, Doležal 6, Cekici 6. (od 89. Silva Machado -). Trener Tokić 6,5.

HAJDUK: Stipica 7, Tudor 6, Nižić - (od 22. Ismajli 7), Ćosić 7, Kvesić 6, T. Bašić 6,5 (od 59. Ohandza -), Hamza 6, Savvas 6, Futacs 6, Erceg 6, Vlašić 6 (od 85. Jefferson -). Trener Carillo 6,5.

Ocjena utakmice: 6,5

Igrač dvoboja: Grezda (Lokomotiva)

Isključen Futacs (Hajduk) u 46. minuti zbog drugog žutog kartona

Lokomotiva, kao i kolo prije u Zaprešiću, iako je cijelo drugo poluvrijeme imala igrača više, nije uspjela osvojiti tri boda. Futacs je isključen zbog drugog žutog kartona i to je domaćima donijelo vjetar u leđa. Hajduk je izgubio posjed lopte iz prvoga dijela koji je glasio 54:46 u njegovu korist da bi na kraju bilo 50:50 posto. Lokomotiva je igrala agresivnije i u prekršajima je bila "jača" 24:14. Da i ne govorim o udarcima iz kuta: 10:1. To je donijelo i dvaput pogođenu prečku Hajdukovih vrata. Grezda je bio vrlo aktivan i kao da se iskupljivao za bacanje dresa prije tjedan dana.

Poslije Zaprešića sam napisao: direktore Šikiću morate dati "kraljevstvo za strijelca"! Tijekom tjedna Šika nije imao vremena pružiti odgovor, ali ni ne treba. Činjenice govore da Lokomotiva teško zabija.

Bod protiv Hajduka je uvijek dobar kakvi god Bijeli bili, a i za njih je neodlučeno na gostovanju prihvatljivo. No po bod neće ni jednima ni drugima donijeti pomake na ljestvici.

 

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room