SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Dinamo s puno novih imena, ali je pitanje koje igrače uvrstiti u Albaniji. A proći se mora. Inače bi to bila katastrofa. Zamislite ispasti od Albanaca.

Foto: Djuka / Ivan Fiolić

DINAMO - SLAVEN BELUPO      2:0 (1:0)

ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledalaca: 2.000. Glavni sudac: Pajač (Zelina) 7. Pomoćni suci: Crnčić i Kožarec. Četvrti sudac: Matoc (Zaprešić).

Strijelci: 1:0 - Fiolić (20), 2:0 - Rrahmani (66)

DINAMO: Zagorec 7, Matel 6 (od 63. Stojanović -), Sigali 7, Rrahmani 7, Sosa 6, Doumbia 6,5, Gojak 6,5, Olmo 6,5, Fiolić 7 (od 67. Pavičić -), ,Fernandes 6,5, Henriquez 6,5 (od 83. Hodžić -). Trener M. Cvitanović 7.

SLAVEN BELUPO: Marković 6, Katić 6, Musa 6, Šarlija 6, Vidović 6, Telushi 5,5 ( 56. Bistrović -), Purić 6, Vrljičak  6 (od 63. Bogojević -), Trebotić 6,5, Pejić  6 (od 72 Kendeš -), Ivanovski 6. Trener Kopić 6

Ocjena utakmice: 7

Igrač dvoboja: Fiolić (Dinamo)

Ovo je bilo dobro pretkazivanje  uoči ovotjednoga revanša na albanskoj Elbasan-areni, ali je pitanje kako sastaviti momčad. Primjerice Fiolić je bio strijelac fenomenalnoga pogotka i da li ga sada izostaviti, i postaviti nekoga drugoga? Henriquez je pucao tako dobro da je zaista šteta da lopta nije završila u golu. Da li dati prednost Hodžiću? Ja ipak ne bih. Rrahmani je igrao ne samo dobro nego je i zabio gol, a sada će morati prepustiti mjesto Benkoviću. Sigali je sasvim  siguran u sastavu. On je pogodio i stativu. Pretpostavljam da će mjesto dobiti Moro kojega nije bilo ni na klupi. Za češkoga beka nitko nije ni pitao. 

Na Mariju Cvitanoviću i naravno dečkima je velika odgovornost. Ispadanje od Albanaca bila bi velika katastrofa. Ja ipak vjerujem u Dinamo.

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room