SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Mamić: Evo im sva imovina koju ima obitelj Mamić, nek mi skinu postupak ja idem iz Hrvatske. Neće me vidjeti u zatvoru, presudit ću sam sabi jer nisam zaslužio da budem u njemu.

Zdravko Mamić je održao izvanrednu presicu, a kao povod je naveo blokadu Dinama koja je nastala kao posljedica sudske presude u korist Ladića koji se sudio zbog duga koji je klub imao prema njemu.

Mamić je govorio o procesu koji se vodi na sudu u Osijeku, navodeći da to sve rade oni koji su protiv Dinama, Hrvatske. Spominjao je još i predsjednicu i premijera, žalio se na povike i poruke što se čuju s tribina protiv njega.

Završio je porukom:

- Katapultirat ću se iz države Hrvatske, evo im sva imovina što je imaju svi moji Mamići, uži što daljnji. Nek mi skinu postupak ja idem iz Hrvatske, a nisam kriv. Sve što ima moja šira i uža obitelj neka dođe i uzme USKOK, mi ćemo im sve dragovoljno pokloniti. Neka porezna uprava vrati sto milijuna neosnovano naplaćenog Dinamovog poreza, Dinamo će imati lovu, država će se riješiti mene, dotle su me dotjerali. Ja bih Hrvatsku napustio u četvrtoj sekundi, ja jesam fanatik u ljubavi za Hrvatsku, fanatik sam u ljubavi za Dinamo, ali sam više fanatik za svoj život i svoju obitelj. Ja ne mogu otići jer mi se sudi i ako mi se presudi neće me sigurno vidjeti u Hrvatskom zatvoru, ja ću sam sebi prije toga presuditi, jer ja nisam zaslužio da budem u zatvoru. Ako sam im ja teret evo im sve što imamo, a ništa nije nezakonito stečeno, ja ne mogu u isto vrijeme otići iz države i imati suđenje.

Fotogalerija:

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room