SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Toplak je podbo Vinogradar: Što su htjeli to su i dobili. Prijić: Mi smo dobili najlakšeg jer su svi ostali jači od Intera. Ivković se šalio s Vinogradarom pa mu je pripao Dinamo. Bjelica je samo prošao po mix-zoni ispod južne tribine

Foto: Djuka / Finale 2016 u Osijeku Dinamo - Slaven BelupoFoto: Djuka / Finale 2016 u Osijeku Dinamo - Slaven Belupo

Bilo je napeto, ali sada više nije, odnosno tek će biti kad utakmice počnu. Poznati su parovi četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa:
Utorak, 4. prosinca
Inter - Vinogradar, 17,00
Lokomotiva - Rijeka 19,30
Srijeda, 5. prosinca
Osijek - Hajduk 17.00
Dinamo - Slaven Belupo 19,30.
Sve utakmice prenosit će televizija.

U ponedjeljak navečer za vrijeme utakmice Inter - Slaven Belupo Koprivničani su se plašili samo jednog: što ako nam ždrijeb dodijeli Dinamo? Kakve smo sreće i hoće.
Trener Ivković se u "šali" plašio Vinogradara u Mladini, a onda je dobio Dinamo u Maksimiru. Bolje da se nije šalio.
-Nisu imali izbora, kaže povjerenik za natjecanje HNS-a Josip Brezni. Svi su bili izvučeni osim zadnjeg dvojca, pa je valjalo riješiti jedino tko će biti domaćin. I tu su Koprivničani lošije prošli, prenio je Brezni.
Duga dva para su ubitačna. Da ovo nije Kup koji je, kao stvoren za iznenađenja. Hajduk i Rijeka bi se mogli spremati za oproštaj.

Baš negdje u vrijeme izvlačenja četvrtfinala dinamovci su imali tzv. mix-zonu. To je razgovor s novinarima pojedinih igrača na betonu ispod južne tribine. Nimalo originalno. Bjelica nije bio spreman sučeliti se s novinarima. On je samo prošao. Učiniti će to u srijedu u 17 u boljim uvjetima, uoči "utakmice za povijest" sa Spartakom Trnava u četvrtak u 21 sat. Igrači još nisu ni znali tko im je protivnik u četvrtfinalu, a i u ovim okolnostima vjerojatno ih i nije posebno zanimalo. Šunjić je ovako odgovorio na pitanje o smjeni Svetine: Usmjeran sam samo na teren i svlačionicu.

Najlakše je prošao Inter. U Zaprešiću će ugostiti Vinogradara, trećeligaša, ali najboljeg trećeligaša.
-Što su htjeli to su i dobili, kao da ih je htio podbosti trener Intera Toplak. Mi smo prvoligaši i favoriti smo. Već sam ih jednom izbacio kad sam 2011. trenirao Cibaliu.
Kao da već mislite o polufinalu?
-Travanj iduće godine je daleko da bih već sada birao protivnika.
Ako Vinogradar uđe u Drugu HNL "morati" ćete im vratiti Dalića?
-Možemo pregovarati, ako imaju novce, poručio je Toplak.
U Vinogradaru nisu posve zadovoljni, ali ni sasvim nezadovoljni.
-Priželjkivali smo Inter u Mladini, ali kad nije tako, bolje je i to, nego da putujemo u Osijek, komentirao je ždrijeb trener Gomerac.
Najbolji strijelac svih liga u prošloj sezoni i sada vodeći Igor Prijić ima zanimljivo mišljenje:
-Mi smo im najlakši protivnik i stvarno su Zaprešićani imali sreće. Prvoligaši su i favoriti. A što se nas tiče i mi smo dobili najlakšeg jer su svi ostali jači. Logično je što smo priželjkivali Inter u Mladini, ali ni ovako to nije završena priča.
Marijo Dučkić poslije ozljede opet igra u vrhunskoj formi. Dučkić je bio jedan od najboljih igrača drugoligaša Sesveta, a posebice dobrog gledali smo ga baš protiv Intera u Zaprešiću. U zimi po snijegu na umjetnoj travi.
-Nije to bila moja utakmica karijere. Bilo je boljih. I sada mogu igrati u prvoj ligi u klubovima od šestog mjesta na niže. Ali trenutačno je ovako.
Ne vjerujemo da ste se već predali, što se utakmice s Interom tiče?
-Nikako se nismo predali. Bit će zanimljivo i neću ništa pobliže govoriti, ostao je zagonetan Dučkić.

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room