SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Zebec dosudio, pa poništio kazneni udarac za Inter. Toplak: Umjesto prekretnice čeka nas grčevita borba za 9. mjesto. Jakirović trener Gorice: Ljubisavljević je igrao za čistu desetku. Za SportNews najbolji je Kahlina

Foto: Djuka / Zvolinski, gol za 2:0Foto: Djuka / Zvolinski, gol za 2:0

INTER - GORICA 0:2 (0:1)

ZAPREŠIĆ - Gradski stadion. Gledatelja: 553. Glavni sudac: Zebec (Cestica) 6,5. Pomoćni suci: Borut Križarić (Čakovec) i Crnčić (Vrbovec). Četvrti sudac: Župan (Bjelovar). Delegat: Kajinić (Požega). Kontrola suđenja: Marijanović (Osijek).

Strijelci: 0:1 - Čabraja (31), 0:2 - Zwolinski (57).

INTER: Frelih 5,5, Bosec 5,5, Tatomirović 5,5, Soldo 5,5 (od 57. Mitrović 6,5), Grgić 5,5, Mlinar 6, Conev 5,5 (od 46. Postonjski 6), Mazalović 6, I. Čeliković 5,5 (od 71. Ljubić 5,5), Serderov 5,5, Mamut 6. Trener Toplak 6.

GORICA: Kahlina 7,5, Muhammed 5,5 (od 46. Čanađija 6), Ljubisavljević 7,5, Jovičić 7, Čabraja 7, Suk 6,5, Marina 6, Mathieu 6,5 (od 72. Čelić 7), Ndiaye 6 (od 56. Maslowski 6,5), Lovrić 6,5, Zwolinski 7. Trener Jakirović 7.
Ocjena utakmice: 6,5,
Igrač dvoboja: Kahlina (Gorica).
Isključen Marina u 53. zbog drugog žutog kartona

-Umjesto da odigramo utakmicu za prekretnicu i nastavimo gibanje prema sedmom mjestu mi nastavljamo grčevito se boriti za 9. poziciju, sa žaljenjem je ustanovio trener Intera Samir Toplak i nastavio:
-U prvom poluvremenu nismo mogli do gola. Pod pritiskom moji igrači se potpuno izgube. Primili smo drugi gol nakon što smo ostali s igračem više. Gorica se fantastično branila. Kod nas je zadovoljio jedino Mitrović.
Treba pričekati VAR da bi se izbjegle situacije, kao kad je Zebec, kod rezultata 0:2, dosudio 11-erac za Inter, no pomoćni Borut Križarić se s tim nije suglasio i Zebec je odustao od najstrože kazne. Direktor domaćih Laljak je tvrdio kako je kazneni udarac postojao (ruka), te, ako nije, trebao je biti korner. Možda je ipak bila sudačka lopta kako je Zebec presudio. Suci su nesigurni, djelomice su i sami krivi. Previše su sudionici kombinatorika.
Trener Toplak nije želio ući u tu prepirku:
-Nisam dobro vidio, izjavio je.
Gorica ide stabilno naprijed i u jednom trenutku na konferenciji za novinare, trener Sergej Jakirović je uzviknuo:
-Nikoga se ne bojimo!
Vjerojatno je mislio na predstojeći dosta težak raspored utakmica: s Osijekom u gostima, s Dinamom na domaćem terenu, potom u Rijeci i 2. studenog s Hajdukom na svom stadionu.
Poslije 53. minute kad je isključen Marina posjed je prešao sasvim u ruke Intera. Domaći su nastojali nabacivanjima u šesnaesterac gostiju doći do pogotka, ali su nailazili na neprobojan bedem dobrih skakača Ljubisavljevića, Jovičića i pri kraju Čelića. Trener Jakirović je posebno pohvalio Ljubisavljevića: "Igrao je za čistu desetku", iako se ne bi trebalo zaboraviti na vratara Kahlinu koji je branio bez greške.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room