SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Je li Marin zamjena za Oršića, ako dođe neodoljiva ponuda ili će trebati kupiti Lovrića? Odgovor nije dobiven. Dinamo od 2. kolovoza nije u Maksimiru u prvenstvu pobijedio s više od jedan razlike

foto: Djuka / Nevistić Varaždinfoto: Djuka / Nevistić Varaždin

DINAMO - VARAŽDIN 1:0 (0:0)

ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledatelja: 1.471. Glavni sudac: Vidulin (Kanfanar ) 6,5. Pomoćni suci: B. Križarić (Čakovec) i Loparac (Sladojevci). Četvrti sudac: Linić (Rijeka). Delegat: Jurišić (Osijek). Kontrola suđenja: Marijanović (Osijek).

Strijelac: Gavranović (77).

DINAMO: Livaković 7, Stojanović 6,5, Dilaver 6, Ademi 6, Moubandje 6 (od 85. Šitum -), Moro 6,5, Kadzior 6,5 (od 66. Hajrović 6,5), Olmo 6, Gojak 6,5, Marin 6,5 (od 61. Gavranović 7), Petković 6. Trener Bjelica 6,5.

VARAŽDIN: Nevistić 7,5, Tkalčić 6, Senić 6, Stolnik 6, Prce 6, Miličević 6, Kolarić 6 (od 83. Štefulj -), Roca 6 (od 83. Glavica -), Guero 6, Posavec 6 (od 46. Glavina 6), Benko 6. Trener Bonačić 6.

Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Nevistić (Varaždin).

Dinamo od 2. kolovoza na domaćem terenu nije pobijedio s razlikom većom od jednog gola, no sve će se zaboraviti ako u srijedu prođe u proljetnu rundu jednog od europskih natjecanja. Ako ne prođe onda će sve loše i u svim domenama doći na dnevni red. Zasad je sigurno kako Olmo i Petković nisu u najboljoj formi i kad oni to nisu onda ni Dinamo nije na najvišoj razini svojih mogućnosti. Ali to ne znači kako oni u jednoj tako važnoj utakmici neće pružiti sve od sebe, no jedno je kad se to čini na silu, a drugo kad je posljedica stalnog, kontinuiranog osjećaja svijesti i tijela. Protiv Varaždina Dinamo je bio bolji, s apsolutnom premoći, ali i nemoći da te činjenice pretvori u golove. Nitko ne ulazi u analizu što je tome razlog još od 2. kolovoza, pa ni mediji, osim dobro poznatih opravdanja: umor, iscrpljenost, duga sezona... Ako se prođe dalje u Europi sve će se zaboraviti; ako se ne prođe onda će početi odmatanja. Zakašnjela i nebitna.
U ovoj utakmici je bilo vrlo važno vidjeti koliko može Marin. Zanimljivo je kako Marina Bjelica baš ne forsira i on više voli dati prigodu Kadzioru ili Šitumu. Ako dođe ponuda za Oršića i ako on ode, ta će pozicija postati sasvim otvorena. Hoće li ga naslijediti Marin ili će trebati kupiti Lovrića? Ova utakmica nije na to odgovorila. Poslije srijede će događaji ići brže.

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room