SportNews.hr

prava sportska priča

Mindaugas Nikoličius u Hajduku dočekan kao spasitelj, medijski eksponiran kao superstar

Naslovnice portala i medija sklonih Hajduku svakodnevno puni Mindaugas Nikoličius Niko nakon prelaska iz Gorice na mjesto sportskog direktora od kojeg se očekuje da ponovo digne Hajduk i vrati mu naziv " Majstori s mora". Posebno su velika očekivanja predsjednika Lukše Jakobušića koji dolazak Nikoličiusa diže na razinu kao da je na Poljud sletio Sir Alex Ferguson, euforija je na vrhuncu.

Pišu se ode o velikom uspjehu koji je popularni Niko napravio u Gorici, ali svi zanemaruju jednu činjenicu da je Nikoličius od predsjednika Črnka imao otvorene ruke, bio osoba od povjerenja strateškog partnera, da je u miru bez ikakvog utjecaja sa strane dovodio igrače, s onima koje je pogodio stvorena je sadašnja Gorica uz blagoslov predsjednika Črnka koji je uspio klub osloboditi od medijskog pritiska.

Većina pamti transfer Iyayi Atiemwena u Dinamo i pripisuje zasluge sportskom direktoru, a u tome transferu uloga Črnka je ništa manja. Farouk Miya je transferiran u Torku Konyaspor, Senegalac Cherif Ndiaye na posudbi je u turskom Göztepeu. Lovrić najpotentniji Goričin igrač još čeka zadovoljavajuću ponudu, izvrsni vratar Kahlina nikako da pronađe put inozemne karijere, možda će sada za trenerom Dambrauskasom u Ludogorec, ako još zanemarimo nekoliko odlazaka igrača u Litvu to bio bi rezime posla Litvanskog stručnjaka u turopoljskoj metropoli.

Nikoličius je u Hajduku dočekan kao superstar, svjetla reflektora su usmjerena sada na njega, a u Gorici je tiho bez medijske pompe u miru uz podršku svih u klubu gradio Goricu i mogao je postati turopoljski "Sir Alex Ferguson", ali on je izabrao privlačna svjetla pozornice vjerujući da će preko njih i Hajduka jednoga dana završiti u nekom klubu "liga petice". Zanemario je ili nije dobro upoznao mentalitet južnjaka iako je Zadarski zet.

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room