SportNews.hr

prava sportska priča

Leko u Siget, Leko iz Sigeta! Lokomotiva i Božidar Šikić nisu ispali fer prema Hrvatskom dragovoljcu i predsjedniku Periću

Kao bomba nedavno odjeknula je vijest da Jerko Leko preuzima trenersko mjesto od Borisa Perkovića u Hrvatskom dragovoljcu. Perković je dobio otkaz nakon što je jesenski dio prvenstva završio na prvom mjestu, što je svojevrsan  presedan. Predsjednik Perić je povodom toga rekao da mijenja trenera zbog toga što želi napraviti propuh u svlačionici.

Nakon što je Goran Tomić trener Lokomotive prihvatio primamljivu ponudu iz Kine, Hrvatski dragovoljac ostaje bez trenera Božidar Šikić povlači Jerka Leku na Kajzericu iako je ovaj počeo pripreme u Sigetu. Ovim potezom nastaje pravi propuh u svlačionici lidera 2.HNL, u jeku priprema ostao je bez trenera, propuh je umjesto Perića napravio Božidar Šikić, dugogodišnji iskusni nogometni djelatnik, odnedavno i savjetnik predsjednika HNS-a Šukera, potez koji u najmanju ruku nije fer prema Hrvatskom dragovoljcu i predsjedniku Periću, teško razmuljiv u nogometnim krugovima. Bit će zanimljivo Lokomotivino obrazloženje takvog poteza.

Poznato je da Lokomotiva i Šikić duže vrijeme pripremaju Leku da preuzme trenersku ulogu na Kajzerici, prvi znak za to je bio kada je Leko po prestanku karijere preuzeo trenersko mjesto od Prenge koji je s momčadi osvojio prvenstvo, bi je to i tada presedan.

Niz presedana oko instaliranja Leke na klupu Lokomotive najmanje će koristiti Jerku, korektnom nogometnom internacionalcu koji na ovaj način dolazi u fokus.

Najveću cijenu će platiti Hrvatski dragovoljac i predsjednik Perić koji je ostavljen na udaru kritičara zbog smjene Perkovića i sada preko noći mora pronaći trenera.

- Tako se dogodilo, u sljedećih nekoliko dana imat ćemo novog trenera, potez s Kajzerice neću komentirati, bio je kratak Perić

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room