SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Čudna situacija u lipnju u Čatežu: pregovaraju Laljak i Šikić o posudbi, a Puljić u prvih jedanaest. Trener prof Barišić ga je cijenio. Puljić potom otpušten iz Lokomotive, prometnuo se u najboljeg igrača Intera

Foto: Šogy / PuljićFoto: Šogy / Puljić 

Jake rezultatske mijene zahvatile su prethodnih tjedana prvoligaša s Kajzerice (izvrsni europski i loši domaći rezultati), a dogodile su se i još se događaju jake promjene - rekao bih tektonskih razmjera - u igračkom i trenerskom kadru. Otišli su Fiolić, Bartolec, Perić, otišao je trener Barišić, neki su došli, ali je otišao i Jakov Puljić, 23-godišnji napadač koji je došao prije godinu dana iz Vinkovaca s aureolom jednog od najboljih igrača. Druge lige za kojega se mislio da će pod tadašnjim trenerom Ćukom eksplodirati sve do prve momčadi Dinama.
Ali nije, nego je u zimi završio na posudbi u Interu gdje u proljeće nije bio najbolji, no "zaludio" je trenera Toplaka i on je inzistirao na njegovoj ponovnoj posudbi.
Prisustvovao sam u lipnju u Čatežu kad je Lokomotiva igrala pripremnu utakmicu s tuzlanskom Slobodom, a direktor Intera Branko Laljak došao je na razgovor s Božidarom Šikićem, direktorom Lokomotive, o novoj posudbi Puljića.
Situcija je bila vrlo čudna. Tadašnji trener prof. Barišić odredio je najbolji sastav za pokus s Tuzlacima i u njemu se nalazio Puljić. A u četiri oka pregovara se o njegovoj posudbi. U međuvremenu Puljić nije samo posuđen nego je s njim Lokomotiva raskinula ugovor i "prodala" ga Interu. I onda se dogodilo još veće iznenađenje: Puljić se promaknuo u najboljeg igrača zaprešićkog prvoligaša.
-Dok je profesor bio trener ja sam bio sasvim blizu najboljeg sastava. O nekakvoj posudbi nije dao ni čuti. Kad je on otišao došli su drugi i ja sam otpao?
Tko Vas je škartirao? Da li Ivković?
-Ne, kad je on došao ja sam već bio otišao. Kod Tokića sam u četiri međunarodne utakmice odigrao deset minuta.
U Interu igrate kao preporođen?
-Ova uloga, iza prve špice mi najviše odgovara. To sam igrao od juniora u Cibaliji.
Je li osim Intera bilo govora i o povratku u Vinkovce?
-Bilo je, Cibalija me zvala, ali su mnoge okolnosti govorile protiv.
U sljedećem kolu čekate Hajduk?
-To su najljepše utakmice u kojima nemate što izgubiti.
Da li živite u Zagrebu ili Zaprešiću?
-Živim u Zagrebu u iznajmljenom stanu i svaki dan putujem.

 

 

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room