SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Barišić već smijenio i Sopića, a pred njim su dvije utakmice života. Sopić neustrašiv, čvrst i nije blefer: što može može, što ne može, ne! Za Juventus dosad prodano 18.000 ulaznica, 2.000 za sjever dolje, otvaraju se zapad i sjever gore

Foto: Djuka / Trener Sopić i vratar ŠemperFoto: Djuka / Trener Sopić i vratar Šemper

Baš krenuh od kuće prema Maksimiru na konferenciju za novinare trenera Sopića i golmana Šempera uoči susreta s Juventusom kad pročitah izjavu "predsjednika Dinama" Mirka Barišića da je gotovo siguran dolazak bugarskog izbornika Ivajla Peteva na kormilo Modrih. a da je "sve iznenadio naprasni odlazak Kranjčara". Pa zar je 80-godišnjak toliko prepotentan da misli kako od nas ostalih može praviti budalu. Pišu to i Sportske novosti, ali ove ne shvaćam ozbiljno. U svoje vrijeme - da! Njih za godinu dana možda neće ni biti. Pazite, u trenucima dok Željko Sopić još nije ni pristupio svojim životnim ispitima Juventusu i Hajduku, predsjednik mu je već našao zamjenu. Kako će se uoči tih utakmica osjećati igrači? Ili, što će biti ako Sopić napravi senzaciju? Sopa je fer čovjek pa kaže: "Ćvrsto sam na zemlji, meni je treniranje Dinama najveća čast i ne razmišljam što će sutra biti. Ja sam vojnik Dinama". O.k. Sopa, svaka ti čast, ali nemoj jeftino prodati svoju kožu. Barišić je išao i dalje. U svojoj nekorektnosti prozvao je Kranjčara za "naprasni odlazak". Pa Barišić ga je dobrim dijelom otjerao svojim intervjuom. Nije ništa rekao o, po mojem mišljenju, tihom bojkotu na Rujevici.
Molim Mirka Barišića da s osamdeset godina napokon objavi svoje memoare. On je javna osoba, a u njegovoj biografiji ima dosta nejasnoća. Mene jako zanimaju objašnjenja, pa makar ona bila i subjektivna.
Željko Sopić je ponovno zauzeo čvrst gard, pokazao se neustrašivim čovjekom jake unutrašnje volje, on nije blefer. Što može može, što ne može, ne.
-Dan prije utakmice znamo da igramo protiv protivnika koji ima ambiciju osvojiti Ligu prvaka, Pred punim stadionom mi se nikoga ne bojimo. ali moramo biti realisti, izjavio je Sopić i nastavio:
-Istrčat će 11 najboljih prema mojem izboru. Stojanovića i Matela neće biti, ali mi ćemo beka imati. Ne bojte se!
Zašto ste u poluvremenu utakmice protiv Lokomotive zamijenili Ćorića?
-Zato što nije izvršavao moje zapovijedi.
-Igramo protiv jedne od najbolje momčadi na svijetu, Šemperovo je mišljenje. Treba uživati u takvoj utakmici, ističe vratar i podvlači:
-S druge strane bit će jedan od mojih idola Bufon.
Glasnogovornica Sandra Špičić priopćila je da je dosad prodano 18.000 ulaznica.
-Pretpostavljamo da će biti više gledatelja i zato otvaramo zapad i sjever gore. Na sjeveru dolje prodano je 2.000 ulaznica.
Pozivam Zdravka Mamića da prekine lažnu ulogu savjetnika i navijača i da stane pred "sedmu silu". Bilo bi obostrano zanimljivo.

Fotogalerija:

Foto: Djuka

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room