SportNews.hr

prava sportska priča

Petev: Htio bih da igramo s malo više samopouzdanja; Šitum: Želimo se prikazati u što boljem svjetlu, ali naglasak je na prvenstvu.

Foto: Djuka / U Sevillu otputovala je mnogobrojna Dinamova delegacijaFoto: Djuka / U Sevillu otputovala je mnogobrojna Dinamova delegacija

Dinamo je otputovao u Sevillu na uzvratnu utakmicu Lige prvaka u kojoj ima male izglade za prolazak skupine. S kakvim osjećajima ide u Sevillu podijelio je trener Ivajlo Petev s novinarima u ZL prije odlaska:

- Sutra imamo utakmicu LP, mi moramo biti svjesni o dvije stvari, a to je da igramo sa samopouzdanjem i da igramo kao momčad, to su te dvije stvari koje su bitne sutra.

Može li se napraviti neko iznenađenje?

- Mi svi znamo tko je Sevilla, ali uvijek postoji šansa i mi ćemo tražiti svoju šansu.

U kojem sastavu će Dinamo igrati?

- Hm sastav, jedino Fiolić nije s nama, imamo večeras trening, nakon treninga sutra ću odlučiti kojih 11 će početi.

U Zagrebu se Dinamo uglavnom branio, primio je samo jedan gol, hoće li u Sevilli biti ista taktika?

- Biramo taktiku prema ekipi s kojom igramo, znate što je Sevilla i uglavnom neće biti velike razlike, htio bih da igramo s malo više samopouzdanja.

Šitum je pred novinarima kazao:

-Ovu utakmicu smatramo kao nagradu,ulazimo opušteno u ovu utakmicu, no želimo se pokazati u najboljem licu, želimo pokazati da napredujemo iz utakmice u utakmicu i nadam se da ćemo uzeti neke bodove.

Imate li samopouzdanja Vi osobno:

- Ja osobno imam samopouzdanja, dvije godine koje sam igrao vani puno su mi značile, promašaj protiv Intera nije utjecao na njega. Mi treniramo cijeli život, greške su dio ovog sporta ni porazi ni pobjede nas ne mogu sputavati, profesionalci smo.

-Da li možda ipak razmišljate o trećem mjestu u skupini?

- Uvijek neka nada postoji,svaku utakmicu ulazimo sto posto s nadom da ćemo nešto uzeti, međutim prvenstvo nam je na prvom mjestu, Rijeka nam bježi šest bodova, imamo još tri utakmice s njima. Želimo se prikazati u što boljem svjetlu u Ligi prvaka, ali naglasak je na prvenstvu.

 HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room