SportNews.hr

prava sportska priča

Nemamo momčad, nemamo stadion, nemamo trenera, imamo domaće suce i imamo Zdravka Mamića

Foto: Djuka / Ilustracija- s utakmice Dinamo-JuventusFoto: Djuka / Ilustracija- s utakmice Dinamo-Juventus

JUVENTUS - DINAMO 2:0 (0:0)

TORINO - Stadion Juventusa. Gledatelja: 35.000. Glavni sudfac: Taylor (Engleska) x. Pomoćni suci: Collin i Burt (Engleska). Četvrti sudac: Hatzidakio (Engleska).

Strijelci: 1:0 Higuain (52), 2:0 - Rugani (73)

JUVENTUS: Neto 7, Rugani 7, Benatia 6,5, Evra 6,5, Cuadrado 6, Lemina 7, Marchiso 6,5 (od 73.Durao -), Pjanic 7 (od 80. Dybala -), Asamoah 6, Higuain 7, Mandžukić 6 (od 85. Hernanes -). Trener Allegri 7.

DINAMO: Livaković 6,5, Šitum 6, Sigali 7, Schildenfeld 6, Pivarić 6,5, Moro 6,5 (od 86. Matel -), Knežević 6, Gojak 6 (od 57. Fiolić -), Ćorić 6,5, Soudani 6 (od 73. Stojanović -), Fernandes 6. Trener Petev 6.

Ocjena igre: 7.
Igrač dvoboja: Higuain (Juventus)

Ne treba se sramotiti, iako milijuni stižu, ali je ipak najveći dobitnik Zdravko Mamić. Nemamo stadiona, nemamo momčad, nemamo trenera, imamo suce u domaćem prvenstvu, ali to nije to. Jesenska polusezona je trebala odgovoriti što u stvari želimo. Mi to nismo odgovorili osim što smo u Ligi prvaka primili 15 golova i nismo zabili ni jednog.pogodak. Žalosna je naša država koja trpi Mamićeve poruke da je on žrtva političkog progona. Kako to može izreći jedan politički analfabet koji nema pojma o političkoj historiografiji koja je temelj toga, za sebe u najmanju ruku misli da je državnik (intervju u kolovozu), a da u "lijepoj našoj" na to nitko ne reagira.
Iako nisu blistali večeras su Livaković, i Sigali prije svih, potom Moro, Šitum, Pivarić i Gojak, vjerojatno i još neki, pokazali da to nisu dečki za baciti u bunar.

 

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room