SportNews.hr

prava sportska priča

Završeno 14. kolo 1.HNL za žene: Split i Osijek rutinski, Ombla i Marjan se dižu, Dinamo Maksimir kuca na vrata 2.HNL

Fopo: djuka / IlustracijaFopo: djuka / Ilustracija

PREGRADA – SPLIT 0:7

TRNAVA – DINAMO MAKSIMIR 1:0

OSIJEK – VIKTORIJA 7:0

OMBLA – AGRAM 3:1

MARJAN – KATARINA ZRINSKI 5:0

Odigrano je 14. kolo 1.HNL za žene. Ovo kolo donijelo je neke iznenađujuće rezultate. Osijek i Split su kao i do sad rutinski odradili posao i pobijedili svoje suparnike s visokim rezultatom. Osijek je zabio 7 golova Viktoriji, a Split isto tolio Pregradi.

Pomalo iznenađujuć rezultat bio je onaj u Goričanu. Trnava je ugostila posrnuli Dinamo Maksimir i pobijedila samo s 1:0. Gošće iz Maksimira dobro su se držale, no ipak nisu uspjele osvojiti niti bod. Do kraja sezone u igri je još 12 bodova, a na Maksimir idući vikend dolazi Split, što vrlo vjerojatno znači još jedan poraz Dinama Maksimir i početak priprema za 2. HNL.

Ombla je klub koji dosta oscilira ove sezone. Agram je u Dubrovnik putovao kao blagi favorit u ovom susretu, no Ombla je pokazala da može i pobijedila s 3:1. Iako je Ombla očajno krenula u sezonu, dobrim igrama u nastavku smjestila se u sredinu tablice.

Slično se događa i s Marjanom. Iako su u prvom dijelu sezone bili na razini Dinama Maksimir, u nastavku sezone se dižu i vjerojatno neće morati strahovati za opstanak.

U 15. kolu Dinamo Maksimir dočekuje Split, Marjan Pregradu, Katarina Zrinski Omblu, Agram Osijek, te Viktorija Trnavu. U srijedu, uoči 15. kola, odigrat će se i odgođena utakmica kupa između Splita i Marjana. 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku