SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Romeo Jozak predstavio knjigu "Razvojni program". Moj rad u savezu sveo se na administriranje, vraćam se nogometu; Imam ambiciju jednoga dana sjesti na klupu Dinama

Foto: Djuka / Romeo Jozak, prezentacija knjige u HNS-uFoto: Djuka / Romeo Jozak, prezentacija knjige u HNS-u

Tehnički direktor Hrvatskog nogometnog saveza na odlasku, dr. Romeo Jozak i koautor Ivan Kepčija mag. cin, predstavili su knjigu "Razvojni program HNS-a" k. Knjiga će naknadno biti prevedena na engleski i kineski jezik.

Jozak je istaknuo da je Hrvatska u Europi sedma zemlja koja ima ovakav program i koji će se sustavno provoditi u okviru HNS-a. 

Nakon sadržajnog predstavljanja knjige Romeo Jozak je odgovaro na pitanja novinara, koji su je najviše zanimao njegov odlazak iz HNS-a i prihvaćanje funkcije sportskog direktora Dinama.

- Shvatio sam da se u savezu sve više bavim administriranjem, a najmanje nogometom, s izbornikom Čačićem imao sam dobru suradnju, ali je napomenuo da se njih dvojica razlikuju generacijski i da nisu ostvarili neki odnos osim onoga definiranim pozicijama u savezu.

Na pitanje kolege novinara da li ima ambiciju jednoga dana sjesti na klupu Dinama, jer se nerjetko događalo da su dinamovi sportski direktori u prošlosti to činili.

- Dolaskom u Dinamo vraćam se u "ring", vraćam se nogometu, sada je teško govoriti o ambicijama, ali imam ambiciju sjesti na klupu Dinama, rekao je Jozak.

Na kraju su Jozak i Kepčija prisutnim novinarima poklonili po primjerak knjige.

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room