SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Salzburg u prednosti pred uzvrat. U neku ruku ovo je račun bez krčmara: hoćeš u Ligu prvaka, a prodaš najboljega Pjacu i za transfer pripremaš Roga koji je opet bio izvrstan. Ta logika baš ne ide!

 Foto: Djuka / Marko Rog opet najboljiFoto: Djuka / Marko Rog opet najbolji

DINAMO - RB SALZBURG 1:1 (0:0)

ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledatelja: 15.324.. Glavni sudac: Sidiropoulos (Grčka) 7. Pomoćni suci: Efthimiadis i Kostaras. Četvrti sudac: Dimitriadis (svi Grčka).

Strijelci: 0:1 - Lazaro (59), 1:1 - Rog (76) 11 m

DINAMO: Eduardo 6,5, Stojanović 7, Sigali 6,5, Benković 6, Matel 5,5, Knežević 7 (od 57. Pavičić 7), Jonas 6,5, Antolić 5,5 (od 65. Ćorić -), Rog 7,5, Soudani 6,5, Fernandes 6,5 (od 78. Henriquez -). Trener Kranjčar 6,5.
RB SALZBURG: Walke 7, Schewegler 6,5, Ćaleta-Car 5,5, Hinteregger 7, Ulmer 6, Laimer 7, Bernardo 7, Lazaro 7, Wanderson 6,5 (od 78. Lainer -), Berisha 6,5, Soriano 6 (od 63 Guldbransen -). Trener Oscar Garsia 6,5..
Ocjena utakmice: 7
Igrač dvoboja: Rog (Dinamo)
Dinamov trener je u ponedjeljak na konferenciji za novinare dobro procijenio da će odlučujući biti uzvratni dvoboj, ali će na žalost u njemu prednost imati Salzbug kojemu je dovoljan i 0:0 rezultat. Jest da je sve moguće, pa budimo optimisti do srijede navečer..

-Šteta da smo primili gol. Rezultat nam ipak daje nadu. Zahvaljujem publici koja je došla u izvanrednom broju, prozborio je nakon svršetka Kranjčlar.

Cico je dobro zamislio kako s ovim igračima igrati protiv austrijskog prvaka: povučeno s jakom sredinom i onda na kontre, ali to nije funkcioniralo tijekom cijele utakmice. U prvom poluvremenu Bjelovarac Bojan Knežević (19,5) odigrao je izvrsno i pretrčao čak i više od Roga (5.460 m) i tako pokrio iznimno slabo izdanje Antolića i dobro čuvanog, ali upornog Roga. No, u nastavak utakmice Knežević je ušao sasvim iscrpljen i ubrzo je zamijenjen, ali je baš negdje u razdoblju promjene Salzburg postigao vodeći pogodak. Bili su to odlučujući trenuci. Potom je Rog zaigrao izvanredno, na njemu je skrivljen i kazneni udarac, ali mi se čini da je pokušaj Dinama da zaigra u završnici Lige prvaka u neku ruku ipak "račun bez krčmara". Prodaš najboljeg igrača Pjacu, pripremaš za transfer Roga i još ponekog i misliš da ćeš igrati u najelitnijem europskom nogometnom natjecanju. To jednostavno ne ide. Ali prodati se mora, živjeti se mora...

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room