SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Fran Tudor dobro se snašao i odlično igra u Poljskoj, motor je močadi. Njegov Raków Częstochowa pobijedio prošlogodišnjeg prvaka Piast Gliwice 2:0 Tudor asistent za drugi gol.

Foto: Rakow.com / Fran Tudor, posljednja utakmica RakowaFoto: Rakow.com / Fran Tudor, posljednja utakmica Rakowa

Nakon kalvarije koju je Fran Tudor prošao s Hajdukom i polusezonske pauze prikazuje izvrsne igre u Rakowu članu Ekstraklasa Poljske lige. Nakon što je u 22. kolu s vodećom Legijom odigrao 2:2 jučer je u 24. pao prošlogodišnji prvak Piast Gliwice, Rakow je pobijedio 2:0. Tudor je pored izvrsne igre zabilježio i asistenciju za 2:0. Dobra igra i rezultati su Rakow lansirali na 8. mjesto što mu osigurava playoff. Veliku zasluge za dobru igru Rakowa uvelike se pripisuje Tudoru koji se brzo vratio na reprezentativnu formu iz njegovih najboljih igračkih dana te je postao motor momčadi i tjera je naprijed. Nastavi li ovako uskoro bi se u Poljskoj mogao pojaviti i izbornik Dalić ili njegov izaslanik jer Tudor je odavno dokazao da je reprezentativni potencijal.

- Nisam pogriješio što sam došao u Poljsku i Rakow. Brzo sam se uklopio, za vrijeme pauze sam individualno trenirao i fizički spreman sam pristupio momčadi. Brzo sam se uklopio u momčad, osjećam se dobro, dajem sve od sebe, a i ekipi je krenulo. Izgledno je da dohvatimo playoff što je preko onoga što su u klubu planirali, rekao nam je Fran Tudor

Foto: Rakow.comFoto: Rakow.com

Foto: Rakow.comFoto: Rakow.com

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku