SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Trener Sesveta Dino Babić silno je ljut i prijeti ispisnicama! Kožić misli da su umorni. Trener Dugog Sela Škrlec ne da reći da su prerano u formi: mi smo tako igrali i u jesen, ali su nas uništile ozljede

SESVETE - DUGO SELO 1:2 (0:1)

ZAGREB - Igralište Dubrave s umjetnom travom. Gledatelja: 30. Suci: Čulina, Podrug i Šimac (svi Zagreb).

Strijelci: 0:1 - Stjepanović (38), 1:1 - Majić (51), 2:1 - Josipović (87).

SESVETE: M. Mikulić, I. Mikulić, Moro, Hlevnjak, Goić, Dučkić, Vujanić, Kožić, Malekinušić, šroler, Geljić (Vidović, Sabljo, Majić, Hoić, Golubić, Stojanović, Majcenić, Vuk, Brigić). Trener D. Babić.

DUGO SELO: Bagarić, Perišić, Pekčec, Filipović, Frigan, Josipović, Mamić, Stjepanović, Cetina, D. Drmić, Hranjec (Mikulić, Kranjec, Z. Drmić, Petrović, Pavić, Škegro, Lepotinec). Trener Škrlec.

Na "Paraćevu memorijalu" drugoligaš Sesvete će u subotu igrati za peto mjesto protiv još jednog "uspavanog" favorita Vinogradara. Sesvete su poslije poraza od Dubrave s istim rezultatom izgubile i od trećeligaša Dugog Sela. Trener Dino Babić je bio ljut kao ris:
-Moji igrači pokazali su se ispod potrebne razine. Pristup je bio loš. Još traje prijalazni rok i kome se neće, neka ide. Ni jedan drugoligaš, ako izuzmemo druge momčadi prvoligaša, nema takve uvjete kao mi.
Poslije utakmice gore potpisni novinar sreo je na parkiralištu Kožića. Dečka je zanimalo što kaže trener, ali je i prije nego što je čuo rekao kako su umorni. Kad smo mu prenijeli trenerove riječi, otišao je zabrinut.
Činjenica jest kako sesvetska igra nije tečna, no nije tako dramatično kako trener govori. Konačno, utakmica Sesvete - Dubrava bila je dosad najbolja na turniru.
Dugo Selo kao da je prerano u formi. Trener Škrlec kaže da su oni tako dobro igrali i u jesenskoj dionici, no da su ih uništile ozljede.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room