SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Pobjeda Opatije u Trnju u najboljoj igri na zagrebačkoj turneji. Weitzer bolji nego u prethodnim susretima. Trnje sprema jaku momčad koja će sigurno biti konkurentna Jarunu s Prijićem i trenerom P. Jurićem

TRNJE - OPATIJA 2:4 (2:1)

ZAGREB - Igralište u Trnju s umjetnom travom. Gledatelja: 40. Suci: Firm, Rašić i Jović.

Strijelci: 1:0 - Valković (20), 1:1 - B. Bogolin (26) 11 m, 2:1 - Poldrugač (29) 11 m, 2:2 - Glavaš (64), 2:3 - Pejanović (81) 11 m, 2;4 - Pejanović (83).

TRNJE: Gudelj, Jelić, Nikšić, Kurbalić, Bogović, Gašparac, Tabaković, Poldrugač, Valković, Dragović, Josipović (Vojnić, Garić, Došen, Dokić, Godić, Mikulić). Trener Bezer.

OPATIJA: Iveša, Malinić, J. Rudan, Zgrablić, Bertoša, Lucić, Furjan, Glavaš, Weitzer, Pejanović, B. Bogolin (T. Rudan, Čulina, Matulja, Krešić, Brnja, Čanković, Ivančić). Trener Z. Bogolin.

Opatija je završila seriju od tri pripremne utakmice u Zagrebu pobjedom nad Trnjem na umjetnoj travi s 4:2 (1:2). Trnje je u prvom poluvremenu, dok je igrao najbolji sastav vodilo s 2:1, pri čemu se osobito istaknuo Borna Valković u novoj ulozi veznog igrača. Valković je postigao vodeći pogodak, na njemu je dosuđen i kazneni udarac za Trnje za drugi gol. U drugom poluvremenu dosta se mijenjalo i u tome je Trnje bilo slabije. Trener Denis Bezer je zadovoljan:
-Nisu igrali Miloš, Krizmanić i Guja i kad budu i oni imat ćemo doista dobru momčad. Još ćemo trenirati deset dana, potom idemo na odmor do početka pravih priprema 6,5 tjedana prije prvenstva.
Iako je Opatija pobijedila sa tri gola tek u drugom poluvremenu i premda su za nju dosuđena tri jedanaesterca ovo je bila njezina najbolja predstava uzimajući u obzir i utakmice s Lučkom i Mladosti Ždralovi. Weitzer je u prvom poluvremenu igrao bolje nego u prethodnim susretima.
-Još ne znamo ni što je s licencijom ni kada bi počele drugoligaške kvalifikacije. Treniramo 3,5 tjedna i ne znamo dokle ćemo., kaže trener Zoran Bogolin.

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room