SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Monjac nakon pobjede u Sigetu o kvalifakacijama s Istrom: Mi ćemo u toj utakmici uživati. Dat ćemo maksimum, oni moraju mi ne moramo pa šta bude. Mladi Perić na poziji špice u HD.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - ORIJENT 1918 0:2 (0:1)

ZAGREB - Stadion Stjepan Spajić. Gledatelja: 100.

Strijelci: 0:1 - Mažuran (39), 0:2 - Mulac (65).

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Razum, Majstorović, Braun, Valentić, Rubić, Pasariček, Zoungrana, Ilić, Horvat, Perić, Amoteng (Vujinović, Kopljar, Lekaj, Čančar, Kalaj, Povolnjak, Pereža, Marušić, Kesić, Bartulović, Anković, Bucaj). Trener Perković.

ORIJENT 1918: Berković, Ivančević, Smolčić, Tadejević, Travaglia, Mohorovičić, Liber, Fatić, Črnko, Maružin, Iličić. Još su igrali: Maloku, Šantek, Bosančić, Fumić, Flego, Brdar, Monjac, Mulac, Milinović, Srzentić, Benulić). Trener Budičin

Dragovoljac je nakon prekida pripreme zbog izolacije cijele momčadi i trenera ponovo u pogonu od 13.07., a danas je imao prvu pravu provjeru s Orijentom koji se priprema za kvalifikacije u kojima će se s Istrom boriti za prvoligaški status.
Trener HD Perković nije mogao računati na nekoliko prvotimaca pa je to iskoristio pruživši priliku na mjestu špice Periću (nije u rodu s predsjednikom) koji je pokazao potencijal skrenuvši na sebe pozornost u nekim situacijama prvog poluvremena u kojem su dragovoljci dosta dobro parirali Orijentu. Na odmor se otišlo prednošću gostiju golom iz prve prave njihove prilike, a strijelac je Mažuran Lokomotivin igrač na posudbi. Prema svemu prikazanom crni iz Sigeta ostavili su dobar dojam nakon prvih 45 minuta.
U drugom dijelu ulaskom Monjca najboljeg Orijentovog igrača slika na terenu se mijenja, Orijent ima inicijativu stalno pritišće, obrana dragovoljca odolijeva, ali veza nikako da poveže prednje linije i igra se brzo seli ponovo pred njihov gol. Orijent dolazi do novog gola nakon udarca iz slobodnog udarca kada loptu odbijenu od živog zida Mulac glavom u visokom lobu šalje u mrežu.

- Nešto što smo radili na treningu prikazali smo na utakmici, trebamo se malo osvježiti neke nijanse popraviti i mislim da će to biti dosta dobro. Prijateljske utakmice ne mogu zamijeniti prvenstvene, ostalo je 11 kola kada je prvenstvo prekinuto, to je puno rada, treninga, utakmica. Ne možemo nazad već samo prema naprijed i idemo probati izvući maksimum, prokomentirao je Monjac nakon utakmice.

Hoćete li uspjeti proći Istru?

- Mi ćemo u toj utakmici uživati, dat ćemo sve od sebe pa šta bude. Dat ćemo maksimum, oni moraju mi ne moramo, ako oni budu bolji mi ćemo im čestitati.

Iz treće u drugu ligu i odmah u kvalifikacije, kako to?

Od kada je došla nova uprava sve se posložilo. Dobro smo igrali u trećoj, ušli u drugu što nitko nije očekivao, zapeli smo, dobro trenirali i sad smo pred kvalifikacijama za prvu ligu. Mi smo klapa i na terenu i van njega, sve su to mladi dečki iz riječkog područja, od prije se svi međusobno znamo i pašemo si.

-

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room