SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Kustošija - Šibenik 3:1! Šibenik je razočarao na predstavljanju u Zagrebu i malo je vjerojatno da će bez pojačanja biti prvoligaški konkurentan. Kustošija već igra na odličnoj drugoligaškoj razini, Šlogar i Kelava su najbolji

KUSTOŠIJA - ŠIBENIK 3:1 (1:1)

ZAGREB - Stadion u Kranjčevićevoj. Gledatelja 50. Glavni sudac: Firm, pomoćni suci: Rašić i Lang.

Strijelci: 1:0 - Šlogar (5), 1:1 - Pandža (43), 2:1 - Ljubanović (64), 3:1 - Kelava (70).

KUSTOŠIJA: Šušković, Šimunić, Šušković Jakopac, Barada, Vištica, Jugović, Jurčec, Donald, Kelava, Šlogar, Ljubanović (Klemenčić, Nakić, Nasri, F. Mamić, Lagundžić, Matteoni, Ivanković, Brumen, Tolj, Vukelić, Havojić). Trener Landeka.

ŠIBENIK: Labrović, Ančić, Pandža, Mršulja, Pajić, Ćurić, Španja, Nikola Rak, Santini, Prince, Jurić (Rogić, Bilić, Niko Rak, Barišić, Celić, Laća, Grdić). Trener Rendulić.

Ovo nije onaj Šibenik koji je upravo pobjedama u Zagrebu 25. kolovoza i 21. rujna prošle godine započeo svoj put u prvoligaško društvo. S 1:0 pobijeđeni su tada Rudeš i Sesvete, najbolji su bili Bulat, Pandža, Vukorepa i Kukec, igra čitave momčadi imala je svoj smisao. Večeras nije bilo ozlijeđenog Bulata, u prometnoj nesreći nastradalog Vukorepe i otišlog Kukeca. Igrao je samo Pandža na uobičajenom mjestu stopera, ali je kao i lani u Rudešu zabio gol. To što je protiv Kustošije pružio Šibenik nije bilo na prvoligaškoj razini. S time se složio i trener Rendulić:
"Nedostaje nam sedam igrača", priopćio je poslije susreta trener.
Kako sedam, jesu li ozlijeđeni, ili nisu došli?
"Ne, toliko nam treba da bismo bili konkurentni. Ako se ne pojačamo, a vremena je vrlo malo, bit će jako loše", s pesimizmom je zaključio Rendulić.
Kustošija već igra na vrlo visokoj razini i kako kaže jedan od najboljih igrača Matej Kelava šteta je da prvenstvo odmah ne počne.
"Sve je super, sa svakim treningom i svakom utakmicom mi smo sve bolji", ističe Kelava.
Njegov optimizam moći će se provjeriti vrlo brzo, već u prvom domaćem nastupu protiv Sesveta, te u drugoj utakmici na kustošijskom stadionu, u trećem kolu protiv najbližeg susjeda Rudeša.
Osim Kelave odlično igra Šlogar. Vrlo dobrim pokazuje se i mladi stoper Dario Barada (21) na deficitarnoj poziciji u obrani. On je došao iz Zagore Unešić, a igrao je u Solinu i RNK Splitu.
Zadovoljan je i trener Landeka koji se nada kako će do početka prvenstva biti još bolji.

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room