SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Inter pobijedio Solin s 4:1, više od sata stanke zbog nevremena. Ivković: Još nismo gazde. Dragovoljac dobio prvu od tri moguće. Pejanović strijelac dva gola Hajduku II dolazi u petak u Sesvete

Foto: Djuka / Abramović iz Maksimira u Inter i u prvom nastupu 2 golaFoto: Djuka / Abramović iz Maksimira u Inter i u prvom nastupu 2 gola

Poslije više od jednog sata prekida zbog nevremena koje je počelo na poluvremenu, nastavljena je utakmica u Zaprešiću. Inter je pobijedio Solin s 4:1 (2:0) golovima Abramovića 2, Vranjkovića i Goričana. Čini se da su Zaprešićani već na početku pokazali tko će biti gazde, iako se trener Ivković ne slaže s tako optimističnom prognozom.
-Dečki imaju karakter, bacali su se na glave, čestitam im. Ali to nije dovoljno. Tek ih treba fizički pripremiti, upotpuniti sastav, pa ćemo potom govoriti određenije, napominje Ivković.
Inter je u idućem kolu trebao igrati u Rudešu, no te utakmice vjerojatno neće biti.

Hrvatski dragovoljac je pobijedio Croatiu iz Zmijavaca (1:0) i to je prva pobjeda u seriji od tri utakmice prije prvenstvene stanke zbog reprezentacije. Majstorović je igrao desnog beka.
-Premda je Croatia dobra momčad utakmica s Osijekom II u petak će biti teža. Potom idemo i Sinj, pa bismo između 29. kolovoza i 11. rujna trebali napraviti neku vrstu mini priprema za pojačanje energetske osnovice igrača. Poslije tri kola bit ćemo bliži ocjeni naših mogućnosti u prvenstvu. Samo da ne bude korone, izjavljuje trener Boris Perković.

Antonio Pejanović zabio je dva gola u pobjedi Opatije nad Hajdukom II (2:1). To je onaj igrač koji je igrao izvrsno za Opatiju protiv Mladosti iz Petrinje u kvalifikacijama za Drugu HNL, a trener Sesveta Dino Babić je u jednom trenutku uskliknuo: Takav se traži!
-Hvala gospodinu Babiću. Bilo mi je drago čuti. U petak gostujemo u Sesvetama pa ćemo vidjeti.
Pobijedili ste Hajduk II, ali sve su to mladi igrači, teško ih je prepoznati?
-Zbog toga smo prvo poluvrijeme bili malo oprezniji, ukazuje 193 cm visoki Pejanović.
Njegova karijera se uglavnom kretala između Krka, Pomorca i Opatije, uskoro će imati 29 godina, inženjer je elektrotehnike, zaposlen je i kao da je prekasno za ozbiljan nogomet?
-A ne, nisam ja otpisao nogomet. Ako bi se ukazala prigoda, napustio bih posao i potpuno se posvetio treniranju i igranju.
Prema tome, na znanje menadžerima i trenerima koji bi uzeli inženjera koji tako lako zabija Hajduku i ruši Petrinju.

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku