SportNews.hr

prava sportska priča

Maksimir vladar umjetne trave deklasirao Vinogradar.

MAKSIMIR - VINOGRADAR 5:0 (2:0)

ZAGREB - Igralište Dubrave s umjetnom travom. Gledatalje: 40. Glavni sudac: Čulina, pomoćni suci Rašić i Radić (svi Zagreb).

Strijelci: 1:0 - Abramović , 2:0 - Horvat, 3:0 - Abramović, 4:0 - Bešlić, 5:0 - Bešlić

MAKSIMIR: Javor, Kondres, Bešlić, Rošić, Biškup, Krznar, Tomšić, Abramović, Prenkpala, Horvat, Špišić (Matovinović, Bosnar, Mohač, Jozanović, Jurešić, Šaronja, Adžić, Bosnar, Ferat, Đeleković) Trener: Ratko Ninković

VINOGRADAR: Bašić, Pecolaj, Bagarić, Ivkovčić, Mislimi, Prijić, Filipović, Povoljnjak, Meter, Štulec Čakarić (Braje, Rašić, Kelava, Šuker, Kovačić, Povrženić, Rajnović,). Trener Dražen Biškup.

Gledati kako igra Maksimir pravi je užitak, nakon što su nadigrali Kustošiju 3:0 danas su u maestralnoj izvedbi potopili Vinogradar 5:0. Maksimir je vladar umjetne trave, na njoj trenira, igra domaćinske utakmice i na njoj su igru doveli do razine kada protivnik naprosto ne može parirati pa i kad se radi o Vinogradaru vrhunskoj momčadi koja dominira 3. HNL središte. Abramović je prvo ime današnje utakmice, Špišić nezaustavljiv, Krznar kapetan sve prisutan, Horvat izvrstan, Tomšić motor, Bešlić dvostruki strijelac, Mohač s dvije izvanserijske asistencije nagoviješta potencijal koji neosporno posjeduje uz ostale suigrače oduševili su sve prisutne. Jurici Kovačiću neće u dobroj uspomeni ostati debi u dresu Vinogradara koji se nakon povratka iz Litve skrasio u Mladini.

Često se danas spominjalo i ime trenera Ratka Ninkovića te isticalo da je najzaslužniji za ovakvu igru zelenih s Oboja. Razgovarao sam s njim prije utakmice, pohvalivši prošlu s Kustošijom.

- Ne možemo danas ponoviti takvu igru, da su još bar dva dana za rekuperaciju, ovako ne, Vinogradar je najbolja momčad na turniru, reče mi.

Po završetku podsjetih ga na naš razgovor prije utakmice.

- Uživao sam danas, veliki protivnik, odigrali smo odlično, samo da nas to ne odvede u nešto što ne bih želio, govori staloženo Ninković koji je poznat po tome što je uvijek čvrsto na zemlji i nije podložan euforiji pobjede, a ni drami nakon poraza.

 

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku