SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Lučko je dobilo Kamerunca Marcka i Pavlaka, ali čini se premalo za podvig. Opatija u strahu od loše umjetne trave bez 7,8 igrača. Bogolin, trener Opatije: Osim nas i eventualno Lučkog nitko neće dobiti licenciju za Drugu HNL

LUČKO - OPATIJA 0:0

ZAGREB - Igralište u Lučkom s umjetnom travom. Gledatelja: 30. Suci: Abaz, Tomić i Stanković.

LUČKO: Klemenčić, Kulenović, Barišić, Škurle, Vajdovčić, Horvat, Simunović, Pavlak, Stojanac, Brdar, Marck Omoakon (Šolčić, Radić, Batarelo, Ninčević, Bencetić, Stojak, Varga, Vlizlo). Trener Golem.


OPATIJA: Iveša, Malinić, Jukičić, Čanković, Čulina, J. Rudan, t. Rudan, Lucić, Glavaš, Kovačević, B. Bogolin (Furijan, Matulja, Brnjac). Trener Z. Bogolin.


Poslije više od pola godine u Zagreb je opet došla Opatija, s trenerom Zoranom Bogolinom na čelu. Igrala je u Lučkom protiv domaćina koji želi žuran povratak iz treće u Drugu HNL. Problem je u velikom bodovnom zaostatku: osam bodova iza trećeg mjesta koje u neku ruku garantira kvalifikacije za drugu ligu onoj momčadi koja ispuni i infrastrukturne uvjete. Lučko te uvjete zadovoljava. Opatija je u zapadnoj skupini treće lige na prvom mjestu sa šest bodova prednosti i vjerojatno će dobiti licenciju na riječkom stadionu Kantrida. Teorijski bi se moglo dogoditi da se Lučko i Opatija sastanu u kvalifikacijama za Drugu HNL.
-Mislim kako do toga neće doći, iznosi svoje mišljenje trener Bogolin. Nitko neće dobiti licenciju ni u jednoj od pet skupina trećih liga osim nas i eventualno Lučkog. Kvalifikacija neće ni trebati.
Nogomet na lošoj umjetnoj travi u Lučkom nije zadovoljio. Nije bilo ni gola. Igralo se točno u podne, puhao je jak vjetar, ali su avioni s obližnje zračne luke neprestano letjeli.
Kvaliteta nogometa kakvu smo gledali u sezoni 2017./18. u jedinstvenoj trećoj ligi središta i zapada, kada su Vinogradar i Opatija stekli uvjete za Drugu HNL, a nisu ih iskoristili, neće se još dugo ponoviti.
Po ovome što je danas pokazalo Lučko će teško nadoknaditi zaostatak. Jedino ime koje je nešto pokazalo je Kamerunac Marck Amoakon, brzinom u vrhu napada. Prinova iz Dinama II Luka Pavlak, na poziciji prednjeg veznog igrača, mogao bi biti dobar. U njegovim kretnjama i pregledu igre uočava se Dinamova škola, ali nedostaju efekti toga.
Opatija je došla bez, sedam, osam igrača u strahu od umjetne trave. Nije imala prednjeg veznog i da je igrao primjerice Lazić vjerojatno bi i zabila.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku

PROMO

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku