SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Zelina otkazala utakmicu sa Kurilovcem, ostala bez igrača nakon što je trener Brglez napustio klub.

Kurilovecu je otpala današnja pripremna utakmica nakon što je Zelina otkazala. Po svemu sudeći u Zelini nisu uspjeli "skrpati" momčad jer neki igrači nisu željeli nastupiti nakon što je trener Brglez odstupio.

- Meni je ugovor istekao u 6. mjesecu, došao sam da osiguram ostanak u ligi i to smo uspjeli. Ambicija kluba i predsjednika je 1. mjesto sljedeće sezone, započeo sam pripreme želeći u hodu rješavati pitanje ugovora, ali kad sam vidio da je klub otpustio više od trećine momčadi, a da se nije pobrinuo za adekvatne zamjene odstupio sam. Mislim da je prema klubu ovaj moj potez najpošteniji, jer ostavlja mogućnost novom treneru da nastavi momčad pripremati za novu sezonu, pojasnio je Zdenko Brglez odlazak iz Zeline.

Zelina je jedan od najstarijih Hrvatskih nogometnih klubova osnovana 1907. godine pod imenom Viktorija i u kontinuitetu do današnjeg dana u aktivnom je pogonu. Nakon najvećeg njenog uspjeha igranja 1/4 final Hrvatskog nogometnog kupa i nastupa u 2. HNL dolaskom nove uprave započinje strmoglavi pad koji se trenutno zaustavio u 4.HNL Središte Zagreb. Nikako nije na čast klubu takve tradicije otkazivanje dogovorene utakmice zbog nemogućnosti sastavljanja momčadi. Očito je kriza upravljanja dosegla vrhunac i klub se nalazi na prekretnici, a glavna briga brojnih navijača je kako zaustaviti put prema dolje i u kojoj će se ligi pad zaustaviti.

 

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room