SportNews.hr

prava sportska priča

Bistra zasluženo odnosi bod iz Kurilovca u dopadljivoj utakmici na visokoj trećeligaškoj razini. Sutkinja Kumer dosudila dva penala, a mogla je još dva, po jedan za svaku momčad.

KURILOVEC - BISTRA 1:1 (1:1)

KURILOVEC - ŠRC Udarnik. Igrano bez gledatelja: Glavn sutkoinja: Jelena Kumer (Breganica). Pomoćni suci: Ivona Pejić (Zagreb) i Kolarević Dario (Zagreb). Četvrti sudac: Antonio Kožarec (Samobor). Delegat: Darko Stanilović (Velika Gorica).

Strijelac: 1:0 - Sedlaček 8' 11 m, 1:1 - Rašić 34 11 m

KURILOVEC: Debijađi, Spudić, Ćosić, Marinić, Tominac (od 63 Pavlak), Sedlaček (od 74 Martinović), Matoš, Čurek, Čunčić, Muhar (od 46 Sudar), Rajić

Trener: Perica Vidak

BISTRA: Rihtar, Lovrić (od 69 Matos), Kotarski, Šturlan, Jolić, Grozdek, Rašić (od 89 Brezec), Misimi, Atlija, Šinko, Kunštić

Trener: Bernard Gulić

Po teškom terenu Kurilovec i Bistra odigrali su dopadljivu utakmicu na visokoj trećeligaškoj razini. Sutkinja Kumer pokazala je na bijelu točku u korist domaćina na samom početku utakmice zbog toga što je netko igrao rukom u kaznenom prostoru, Sedlaček je bio siguran realizator.

Mogla je sutkinja dosuditi još jedan zbog prekršaja u kaznenom prostoru Bistre ali nije se oglasila, ali zato jest zbog igranja rukom nekoga iz obrane Kurilovca u 34', Rašić je poravnao poslavši Debijađija u suprotni kut od onog koji je naciljao. Do kraja poluvremena mreže su mirovale, a Kurilovec je bio nešto bolja momčad.

U drugom poluvremenu bolja igra Bistre, a Kumerica ovaj puta propušta svirati prekršaj u kaznenom prostoru Kurilovca za Bistru. Bistra zasluženo odnosi bod iz Kurilovca, a Kurilovec plaća danak pauzi zbog koronavirusa i igranja u ritmu subota-srijeda i kada tome pridodamo težinu terena onda izostaje njegova tečna pas igra koja lomi suparnika.

Ovdje možete pogledati kazneni udarac Sedlačeka za 1:0

Jarun - Maksimir 4:0 (izvještaj!)

Standings provided by SofaScore LiveScore