SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Vinogradar održao presicu povodom spora s Gradom Jastrebarsko oko vlasništva stadiona u Mladini. Predsjednik Pavlaković: Želi se uništiti Vinogradar najbolji amaterski klub u Hrvatskoj

Foto: Djuka / Pavlaković i dr. MIlić prezentirali su mnoge dokumenteFoto: Djuka / Pavlaković i dr. MIlić prezentirali su mnoge dokumente

Ciča zima krajem veljače neuobičajena je i za Mladinu, na presicu smo stigli probijajući se kroz snježne nanose do stadiona. Za ovakve prilike na presicu se odazvao veći broj novinara iz više redakcija, kako onih lokalnih tako i onih na nacionalnoj razini.

Na presici su govorili predsjednik NK Vinogradara Miljenko Pavlaković i pravni zastupnik kluba dr. Petar Milić prof. na pravnom fakultetu.

Pavlaković je u uvodu naglasio kako se od strane vladajućih iz grada Jastrebarskog podcjenjuju uspjesi Vinogradara, a naglasio je da je on najbolji hrvatski amaterski klub.

- Oni nas žele uništiti, a mi smo jedini sportski kolektiv iz Jastrebarskog koji se natječe u ligi nacionalnog saveza. Svaki grad bi u Hrvatskoj objeručke prihvatio nekoga kao što je gospodin Rubinić koji pomaže i investira u klub i sve to Ugovorom daje klubu na 99 godina.
- Zašto Grad Jastrebarsko ovo sve radi kada je sve potvrđeno pravomoćnim rješenjima u postupku legalizacije i on se iako je mogao nije na njih žalio, između ostalog naglasio je prof. dr Milić.

Puno toga je rečeno i mnogo dokumenata prezentirano mi smo cijelu konferenciju snimili. Snimke možete pogledati na donjim linkovima.

Link Video: Presica 1. dio

Link Video: Preseca 2. dio

Link Video: Presica 3. dio

Link Video: Presica 4. dio

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room