SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Segesta se ne predaje. U sljedeća dva kola dolaze joj Zagreb i Vrapče. Z. Buinac trener: Bitno je da ne budemo zadnji na kraju. I da pobijedimo u svih pet susreta, status ne bi bio siguran. Iduća sezona biti će dobra bez obzira na rang natjecanja

Foto: Djuka / Zoran BuinacFoto: Djuka / Zoran Buinac
Pet kola prije kraja prvenstva Segesta je posljednja s 25 bodova. Ispred nje su Rudar i Vrapče s 29 bodova. Prema rasporedu u tih posljednjih pet kola Siščani su triput domaćini i to dvaput već na početku te završne serije: Segesta 19. svibnja prima Zagreba, a 26. svibnja dolazi Vrapče.
-Mi ćemo se boriti do kraja, iako još ne znamo koliko klubova ispada. Bitno je da ne budemo posljednji, kaže trener Zoran Buinac.
Ako biste u iduća dva susreta na svom stadionu pobijedili, vjerojatno uoči 32. kola i gostovanja u Dugom Selu, ne biste bili zadnji?
-Teško će biti i sa Zagrebom i s Vrapčem, ali idemo pokušati. Mi smo puno uspješniji na domaćem terenu. Tu su nedavno pali izravni konkurenti Trnje i Pazinka. Poslije gostovanja u Dugom Selu  dolazi nam HAŠK. Kažem, najvažnije je ne biti posljednji. Jer čak i da u svih pet utakmica do kraja prvenstva pobijedimo ne bismo bili bolji od 13. ili 14. mjesta. Ni u tom slučaju ne bismo sigurno ostali. Svi se bore i svi imaju neke svoje računice.
Da li će biti katastrofa za sisački nogomet ako Segesta ispadne?
-Tragedija bi bila prije godinu dana da smo se ugasili. A bili smo blizu. Iduća sezona biti će dobra sezona za Segestu bez obzira u kojem se rangu natjecala. Imati ćemo jaki sastav, poručuje trener.
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room