SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Dugo selo pobijedilo Trnje, pjesma se orila iz svlačionice i s tribina

Foto: Katarina Leutar / Dugo selo - TrnjeFoto: Katarina Leutar / Dugo selo - Trnje

DUGO SELO – TRNJE 1:0 (0:0)

DUGO SELO – Gradski stadion. Gledatelja 150. Glavni sudac: Valentin Jakovac (Mrkopalj). Pomoćni suci: Nenad Pjevac (Delnice) i Luka Pajić (Rijeka). Četvrti sudac: Marko Cvijović (Rijeka).

Strijelac: 1:0 Emanuel Benković 70'

DUGO SELO: Čavar, Martić, Gojević, Filipović (od 90' Skorin), Rexhepi (od 82' Palić), Benković, Ivančević, Hrgović, Mamić, Ačkar (od 46' Micić), Mamuza.

TRNJE: Sušak, Mandić (od 64' Poldrugač), Lončar, Šimunić, Žugaj, Ribić, Miličević, Mislimi, Vlak (od 46' Barnjak), Špišić, Vlatković (od 76' Zubak).


Nakon poraza od HAŠK-a (2:1) i neriješenog rezultata sa Samoborom (0:0), na domaćem terenu Dugo selo upisalo je prvu ovosezonsku pobjedu. U prvom poluvremenu gosti su se iskazali kao bolji, ali njihove prilike nisu završile pogotkom. Dugo selo je napadalo iz kontre. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 0:0.
U 50. minuti Dino Ivančević dobiva drugi žuti karton (crveni) i napušta igru. Umjesto da Trnje krene intenzivnije s napadima, dogodilo se suprotno. S igračem manje Dugo selo djelovalo je puno bolje i snažnije na terenu. Nizali su prigode, a onda je iz jedne takve Emanuel Benković u 70. minuti zabio za vodstvo i pobjedu. Trener Igor Kovačević nije krio svoje zadovoljstvo odlično odrađenim poslom svojih igrača.

- Šta reć kad pobijedimo Trnje, još od skoro cijelo poluvrijeme sa igračem manje. Moram čestitat igračima i biti zadovoljan. Ovo su velika tri boda. Pogotovo jer je Trnje jedna od boljih ekipa. Mi se ovom utakmicom vraćamo u život. Doživjeli smo početni poraz i ovaj bod u Samoboru je bio dobar, a tri.. evo pjevamo.

Pjesma se orila i na tribinama. Oduševljeni pobjedom bili su i navijači. Drugi žuti karton na utakmici djelovalo je pozitivno. Je li vam jedan igrač bio višak u momčadi pa ste proigrali tek s igračem manje?

- Stali smo čvrsto. Drugi su odigrali vrlo dobro tako da se taj igrač nije ni osjetio. Evo, još jednom čestitke igračima. Zadovoljni smo. Presretni smo s ova tri boda.

Trnje putuje u Samobor, a Dugo selo u Poreč.

- Sad smo gosti u Poreču pa evo sad Jadran nek' se drži!

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room