SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Izvanredna igra Čuturila, Krk bliži pobjedi. Vinogradar iznimno jak i to će biti bitka do kraja

 Foto: Djuka / u odličnoj utakmici borba za svaku loptu Foto: Djuka / u odličnoj utakmici borba za svaku loptu

VINOGRADAR - KRK 1:1 (1:0)

MLADINA - Stadion Vinogradara. Gledatelja:300. Glavni sudac: Rajko (Poreč) 6. Pomoćni suci: Brezić i Varivoda (Zagreb). Četvrti sudac: Jakelić (Zagreb).

Strijelci: 1:0 - Štulec (30), 1:1 Totić (53).

VINOGRADAR: Bašić 7, Ibriks 6,5 (od 64. Miloš -), Mišura 7, Dalić 6,5, Poljak 6,5, L. Šćrbec 6,5, Špehar 6,5 (od 46. Ristovski 6), Prša 6,5 (od 46. F. Šćrbec 6), Štulec 7,5, Ljubojević 6. Trener Ferenčina 6.

KRK: Benković 7,5, Malinić 6,5 (od 68. Nemetz -), Con 7, Nenadić 7, Totić 7, Fumić 7, Kovačević 6,5, Čuturilo 8, Zec 6 (od 46. Fumić 6,5), Pejanović 7 (od 58. Dragović -), Josipović 6,5. Trener Dželalija 7,5,
Ocjena utakmice: 7,5
Igrač dvoboja: Čuturilo (Krk)
Zbog dva žuta kartona isključen je Totić (Krk) u 71. minuti.
Pogledao sam sve najvažnije utakmice prva tri kola u 3. HNL zapad i sada sam posve bez dvojbi. Ni Trnje, ni Samobor, ni Dubrava..., nego samo Krk i Vinogradar, ili obrnuto, kako želimo. Ako netko ne pogine tijekom natjecanja, a razloga nema, to će biti bitka do kraja. Popodne u jednoj bespoštednoj borbi u Mladini bodovi su podijeljeni. Krk je bio bliži pobjedi jer je dvadesetak minuta odigrao s igračem manje, a u jednom razdoblju zbog ozljede Cona i s dvojicom manje, dvaput je pogodio stativu i jednom (Čuturilo u 50. minuti) promašio prigodu susreta. Čuturilo u proljeće igrač Vinogradara, odigrao je izvanredno. Vinogradar je jak, iako još traži najboljih jedanaest i nije sasvim uigran, ali su njegova imena takva da će u predstojećih 26 kola podići formu i nadoknaditi početni nedostatak.
-Možemo žaliti što nismo uknjižili sva tri boda. Iza nas su, uz ostalo, dvije pogođene stative, kazao je Čuturilo, Vinogradar je dobar, ali mu, ipak, nešto fali.
Vi ste bili najbolji, ali odličan je bio i vratar Benković?
-To je prvoligaški golman. Žao mi je što ga zagrebački klubovi više ne gledaju.
Gostujući trener Davor Dželalija pokazao je iznimnu sposobnost vođenja momčadi:
-U prvom poluvremenu smo prihvatili igru Vinogradara i to nije bilo dobro. U nastavku smo nametnuli svoju i to je trebala biti pobjeda.
U Vinogradaru Čuturilo je igrao na poziciji zadnjeg veznog, a Vi ste ga pomaknuli prema naprijed?
-Tako je i prvi put igrao kod mene. Iz te uloge je Novigradu zabio četiri gola, podsjetio je Dželalija.
-Na poziciji prednjeg veznog imam više slobode u igri, dodao je Čuturilo.
Vinogradar neprestano dovodi nove igrače i to je dobro, ali ne može trajati cijelo prvenstvo. Danas je na poziciji stopera zaigrao Antonio Mišura koji je i nekada igrao u Vinogradaru, a posljednjih sezona u Maksimiru i Brežicama. Odigrao je dobro. I vezna linija iz prvog poluvremena: Prša, Poljak, L. Šćrbec nije bila loša. Štulec se borio kao lav. Ljubojevića još neće gol, ali ne znači da će to trajati vječno.
-Utakmica je bila otvorena s puno tempa. Ni jedna momčad nije zaslužila sva tri boda. Nisam zadovoljan igrom nekih svojih igrača. Nadam se da će Ljubojević proraditi, prokomentirao je susret Roy Ferenčina.

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room