SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Vinogradar dovodi Prijića, nervoza na vrhuncu, hvaljen samo Štulec

Foto: Djuka / Igor Prijić u gledalištu u Mladini na utakmici Vinogradar-KrkFoto: Djuka / Igor Prijić u gledalištu u Mladini na utakmici Vinogradar-Krk

Vinogradar koji je od početka zaigrao otvorenih karata i najavio borbu za prvo mjesto i povratak u Drugu HNL - konačno on je već pri kraju prošle sezone dobio infrastrukturnu licencu - dovodi još jednog novaka, 27- godišnjeg Igora Prijića kojemu će u deset godina ovo, mislim, biti deseti klub, što može izazvati određene upite. Ali svagdje gdje je bio ostavio je igračkoga traga, igra na poziciji centarfora i potpuno je različit tip igrača od Ljubojevića i Štuleca. Glavni sponzor Rubinić zaista čini sve i ovaj relativno loš start izaziva nervozu.
Informaciju o dolasku Prijića potvrdio je sportski direktor Tomislav Višević (35,5) koji je u Vinogradar došao 2010. kao igrač. Zar ste i Vi nervozni? Ne rješava se pitanje prvaka u jednoj utakmici. Meni je ovo protiv Krka izgledalo bolje nego protiv Trnja?
-Ne vidim u očima svih igrača podjednak sjaj. Pojedini bi se morali više zalagati, odgovara Višević.
Da krenemo od dobrih, tko daje srce na terenu?
-Svakako Štulec. Poljak se izgubio u sivilu, Ljubojevića neće gol...
Možda su se neki zamjerili lopti?
-Tako je govorio moj prvi trener pokojni Lukačević u Osijeku. Rekao bi, loptu moraš maziti i pazitii, ona je poput živog bića. Može te jako kazniti, ako joj se zamjeriš.
Višević očito misli na nešto u prenesenom značenju!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room