SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Zagrebački derbi pripao Kustošiji, Maksimiru nakon poraza u Kupu, još jedan bolan poraz i u prvenstvu.

 Foto: Šogy/ Horvat Kustošija i Kovačić MaksimirFoto: Šogy/ Horvat Kustošija i Kovačić Maksimir

MAKSIMIR-KUSTOŠIJA 0:2 (0:1)
ZAGREB: Igralište Trnja. Gledatelja oko 150. Glavni sudac: Maleš Jakov (Zagreb).
Pomoćni suci: Brezić Kristian(Zagreb), Bilić Zlatan( Zagreb).
Četvrti sudac: Jelić Mario( Zagreb)
Strijelci: 0:1- Horvat Ivan (5), 0:2- Horvat Ivan (92)
Maksimir: Brkić, Jakelić, Krznar, Nakić( od 81. Trabuljak), Tabaković, Glasnović( od 51.Malkoć), Ćibarić, Valenta, Kovačić, Kovačević, Bektaši( od 61. Hodak)
Kustošija: Đurđek, Lovrić( od 74. Horvat) , Pavković, Pavliš, Đurđek, Šušković( od 57. Cindrić), Deak, Horvat, Močilac, Vragolović(od 68. Cmrečnjak), Mihelčić
Igrač dvoboja: Horvat( Kustošija)

Bio je to pravi zagrebački derbi, dvije do sada po prikazanom ekipe iz samog vrha 3 lige pokazale su zašto su tamo. Utakmica se sama po sebi, na kraju kada se pogleda semafor, čini da je bila jednosmjerna, no ne može se reći da je tako i bilo prikazanom igrom na terenu. Maksimir nije odigrao katastrofalnu utakmicu, već je Kustošija danas djelovala svježije i više željna pobjede. Maksimir je krenuo grčevito, kao da se u zraku još osjetio miris gorkog poraza prije neki dan od Prigorja iz Žerjavinca. Kustošija je to dobro iskoristila, te preko igrača utakmice Horvata koji pokazuje da je igrač za više lige, postigla pogodak. Nakon toga igra se malo raspala, bilo je par čvrstih startova, nesmotrenih pogrešaka. I samo što se čovjek nije okrenuo, prvo poluvrijeme bilo je gotovo. U drugom poluvremenu ista priča, no ovaj put nakon još jednog u nizu oštrog starta, Maksimir ostaje s igračem manje zbog isključenja Tabakovića. Tu su se sva nadanja Maksimira da dođe barem do boda raspala. Kustošija je pokazala da je ozbiljna ekipa, te su do finiša utakmice s igračem više uspjeli postići i drugi pogodak.
Sve u svemu, Iako je tek 6 kola za nama može se reći da će Kustošija ozbiljno konkurirati za vodeća mjesta na tablici, a ni Maksimir se ne može otpisati iz te borbe.

Fotogalerija:

Foto: Šogy

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room