SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Reprezentacija Zagreba od 24. do 28. X u kvalifikacijama Uefinog kupa regija u Mađarskoj. Predsjednik Kačinari najavljuje pomicanja termina 10. i 11. kola treće lige. Izbornik je Gričar

Foto: Šogy/ Tom KaćinariFoto: Šogy/ Tom Kaćinari
Od 24, do 28. listopada u dva mađarska grada održava se kvalifikacijski turnir Uefina kupa regija. Hrvatsku predstavlja reprezentacija Središta Zagreb pod imenom Zagreb, koja je u lipnju pobijedila na turniru hrvatskih nogometnih regija u Karlovcu. U Mađarskoj će odigrati tri susreta. Prije dvije godine na finalnom turniru u Republici Irskoj Zagreb je bio drugi. Uefin kup regija smatra se neslužbenim amaterskim prvenstvom Europe.
Turnir u Mađarskoj igra se od ponedjeljka do petka i s obzirom da najveći broj igrača daju klubovi Treće HNL zapad bit će promijenjen natjecateljski kalendar, drugim riječima 10. i 11. kolo neće se moći igrati 22. i 29. listopada.
Predsjednik MŽNO Središte Zagreb Tom Kačinari o tome kaže:
-Zatražili smo da se pomaknu datumi odigravanja 10. i 11. kola kako bi se igrači mogli na vrijeme okupiti otputovati i vratiti se. Da se kola igraju 22. i 29. listopada to ne bi bilo moguće. Plan je da se 10. kolo igra tri dana ranije u srijedu 19. listopada, a 11. kolo u srijedu 2. studenoga.
Izbornihk reprezentacije Zagreba je Tomislav Gričar, a postoji poseban Uefin pravilnik o tome koji igrači mogu nastupiti.

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room