SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Dubravi iz gostovanja u Hašku pun plijen i nova tri boda. Preuzela prvo mjesto na tablici. Hašk borbenošću skoro do boda.

 Foto: Djuka / Abramović u prodoruFoto: Djuka / Abramović u prodoru

HAŠK - DUBRAVA TIM KABEL 1:2 (0:0)
Zagreb - stadion Haška. Gledatelja 150.
Glavna sutkinja: Sabina Bolić. Pomoćne sutkinje: Maja Petravić, Anamarija Noršić.
Četvrta sutkinja: Silvija Makar.
Strijelci: 0:1 - Nino Brcković( 54), 0:2 - Domagoj Abramović (64), 1:2 - Vlatko Martinović (82)
HAŠK: Darko Horvat, Roko Ivezić( od 56. Vlatko Martinović), Patrik Babić, Mirko Šugić, Matej Mijoć, Vladimir Vinković, Filip Kosić ( od 46. Marin Mudražija), Ivan Zelenika, Tomislav Brlečić, Đulijano Delić, Marko Brašnić( od 56. Alex Cholewinski)
DUBRAVA TIM KABEL : Deni Kakša, Marko Čopec, Andrej Šoprčić, Antonio Marić, Nino Brcković( od. 54 Marko Kolak), Adel El- Saleh, Domagoj Abramović, Dragan Juranović, Mirko Baučić, Ivan Vozetić( od 64. Marko Hezler), Petar Mioković
Igrač utakmice: Domagoj Abramović( Dubrava Tim kabel)


Dubrava Tim kabel novom pobjedom kod Haška preuzela je vodstvo na tablici treće hnl Zapad. Nije odigrala svoju najbolju utakmicu, ali je bilo dovoljno za sva tri boda. Početak utakmice prvih dvadesetak minuta pripalo je Hašku. Osjećalo se kao da se Dubrava još nije pošteno zagrijala. Hašk je nizao par dobrih prilika, imali su inicijativu na sredini terena. Dubrava se probudila, te stala malo na loptu i počela igrati nogomet kakav je prikazivala u prošlim utakmicama. Nizale su se prilike s jedne i druge strane, no gol u prvom poluvremenu gledatelji nisu vidjeli. U nastavku činilo se da se je neka življa, željna pobjede Dubrava vratila na teren. Hašk se ravnopravno držao pevih deset minuta drugog poluvremena,. Onda su u razmaku od samo desetak minuta iz dvije brze akcije Dubrave, primili dva gola. Činilo se da je utakmica riješena, no Hašk se nije predavao, te je u samom finišu utakmice zabio počasni pogodak. Hašk je bio blizu boda. Dubrava je pokazala da je ekipa za sam vrh tablice.
Trener Dubrave Tim kabel Davor Matić prokomentirao je utakmicu.
- Oni su imali u prvom poluvremenu izrazite šanse, međutim nisu ih iskoristili. Mi smo drugo poluvrijeme iskoristili naše šanse, mislim da smo zasluženo pobijedili. Jedna od boljih ekipa kod kojih smo igrali, stvarno su igrali dobro.
Kratko je i prokomentirao sljedećeg protivnika u Kupu Sesvete.
- Ne treba se šta dokazivati protiv Sesveta, utakmica ko utakmica, ko pobjedi pobjedi.

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room