SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Trnje nije blistalo, ali je prekinulo niz bez pobjede. U Opatiju bez Lončara danas najboljega. Stupnik sve iznenadio. Mohača pohvalio i izbornik Gričar

Foto: Djuka / Lončar Trnje najbolji pojedinac susretaFoto: Djuka / Lončar Trnje najbolji pojedinac susreta

TRNJE - STUPNIK 1:0 (1:0)

ZAGREB - Igralište Trnja. Gledatelja oko 100. Glavni sudac: Veggian (Rovinj) 6,5. Pomoćni suci: Biljuh (Marčana) i Katić (Buje). Četvrti sudac: Čalić (Marčana)

Strijelac: 1:0 - Miličević (16)

TRNJE: Spudić 7, Herek 6, Lončar 7,5, Vlatkovič 6,5 Jeon 6,5, Šimunić 6,5, Mandić 6, Poldrugač 6 (od 52. Jelić -), Slatina 6 (od 89. Ježić -), Miličević 7, M. Žugaj 6,5. Trener S. Lušić 6,5.

STUPNIK: Gujić 6,5, Tušek 6, Ivančić 6,5, Šporčić 7, Lončarić 6, Brčić 6, Lihić 6 (od 86. Jurković -), Vuk 6 (od 67. Lovre -), Obadić 6,5, Mohač 7,5, Soldo 5,5 (od 89. Perić -). Trener D. Kosić 6,5.
Ocjena utakmice: 6,5
Igrač dvoboja: Lončar (Trnje)
Lijepo je u subotu pobijediti, pa u nedjelju u kasno jutro doći na Trnje bezbrižno pogledati domaćina i s pravom uživati u sebi. Danas su to iskoristili predsjednik vodeće Dubrave Roko Ivanović i trener Davor Matić. Krk je neočekivano pao u Poreču, Dubrava je zasjela na vrh, ali 16. listopada dolazi na megdan u Trnje. Drugi dvojac - predsjednik i trener - bili su samoborski: Krešimir Jelić i Sven Raić. Samobor je krenuo s pobjedama i tko zna kad će stati.
Ovaj put za stručnog i neovisnog komentatora izabrao sam trenera Samobora:
-Stupnik me ugodno iznenadio. Nisam se nadao da jednom Trnju mogu tako dugo držati loptu. Stupnik je zaslužio izjednačiti.No, Trnje je jače u duelima i tako je na kraju završilo. Kod domaćih najbolji je bio Lončar, a i Spudić je dobro branio. Kod gostiju jako dobro je igrao Mohač. Evo, pohvalio ga je i izbornik središta Zagreb Tomislav Gričar, prenio je Raić.
Da, točno, Trnje nije blistalo. Vrijedna su samo tri boda, iako je Lončar dobio treći žuti karton i neće igrati u Opatiji. Iznenadio me sastav bez prave špice. Vlak je bio na klupi, a ulogu prvog napadača preuzeo je Marin Žugaj. Trnje je vjerojatno kroz igru namjeravalo stići do pogodaka, jer ima igrače koji znaju, ali ovaj put se to nije dogodilo.
-Najvažnija je pobjeda s obzirom da smo prekinuli niz od četiri utakmice bez tri boda, podsjetio je Marino Slatina.
Josipa Mohača sam pitao zašto Stupnik igra dobro, stvara prilike, a ne zabija:
-Još smo mladi i brzopleti.

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room