SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Vrapču pripalo 1. poluvrijeme, Vinogradar u drugom dominantan, dva gola i četiri vratnice. Ljubojević počeo utakmicu s klupe, ušao umjesto stopera Bagarića zabio za poravnanje.

Foto: Djuka / Slavlje napadačkog trojca Vinogradara nakon gola Ljubojevića za poravnanjeFoto: Djuka / Slavlje napadačkog trojca Vinogradara nakon gola Ljubojevića za poravnanje

VINOGRADAR - VRAPČE 2:1 (0:1)

MLADINA – Stadion Mladina. Gledatelja: 200. Sudac: Valentin Jakovac (Mrkopalj). Prvi pomoćni : Alen Gamilec (Krapina ), Drugi pomoćni: Krešimir Sokolić (Novi Golubovec). Četvrti sudac: Filip Meglić (Krapinske Toplice). Delegat: Luka Lukić (Sesvete).

Strijelci: 0:1 Lazov – (23), 1:1 Ljubojević (63), 2:1 Poljak (79).

VINOGRADAR: Bašić, L. Šćrbec (od 46. Prijić), Bagarić (od 41. Ljubojević) , Jevtić, Miloš, Prša, F. Šćrbec (od 75. Ristovski), Poljak, Dalić, Ibriks, Štulec.

Trener: Roy Ferenčina.

VRAPČE: Kranjec, Lazov, Kos, Vrbat, Salopek, Milas, Gorgiev (od 89. Fajdiga), Samardžić, Šaban, Strjački (od 55. Švigir), Vinčić (od 68. Šimić).

Trener : Stjepan Čordaš.

Žuti kartoni: Bašić, F. Šćrbec, Jevtić i Štulec (Vinogradar), Šaban, Vinčić, Strjački i Lazov (Vrapče).

Crveni karton: Samardžić – Vrapče (63. min – Vrijeđanje suca grubim riječima).

Igrač utakmice: Poljak (Vinogradar).

Vinogradar je pobjedom nad Vrapčem ulovio priključak za vodećom Dubravom s tri boda zaostatka, dva zaostaje za drugoplasiranom Kustošijom i jedan za trećim Krkom.

Kišno jesenje vrijeme nije nudilo najbolje uvjete za igru, Ljubojević je započeo s klupe kao i Prijić. Velika želja za ranim golom i pritisak unijeli su u igru Vinogradara nervozu i preskakanje igre što je pridonijelo greškama. Vrapče se postavilo odlučno i vrebalo je svaku priliku za izlazak u kontru. Lazov je doveo Vrapče u vodstvo u 23 min pa se trener Vinogradara pred kraj prvog dijela odlučio na zamjenu stopera Bagarića s Ljubojevićem. Na odmor se otišlo sa zasluženim vodstvom gostiju koji su odigrali vrlodobro.

Vinogradar je nakon stanke izašao s drugačijim gardom iako se nervoza osjetila  nije bila toliko dominantna, stvorio je nekoliko prigoda, Ljubojević je pogodio vratnicu, Pršin udarac prošao tik uz istu, Štulecov udarac zaustavila je opet vratnica i to je djelovalo frustrirajuće na domaće navijače. U 63 minuti dogodio se ključni trenutak utakmice kada je isključen Samardžić zbog psovanja sucu, nakon što su Vrapčani protestirali zbog dosuđenog prekršaja smatrajući da ga nije trebalo suditi.Nakon što je Samardžić napustio teren ubačaj na glavu Ljubojevića koji zabija. Nakon poravnanja Vinogradar kreće po pobjedu, Jevtić sve češće ubacuje za Vinogradarove napadače čiji udarci završavaju u vratnici ili tik iznad grede, a i vratar Kranjec nekoliko njih je zaustavio izvrsnim intervencijama.

Poljak preciznim udarcem iz slobodnog udarca dovodi Vinogradar do vodstva desetak minuta prije kraja, Kranjec je dirao loptu no udarac je bio veoma snažan tako da je završila u mreži.

Trener Vrapča Čordaš rođeni je Osječanin, vodio je utakmicu vrlo temperamentno, hrabreći i postavljajući svoje igrače, koristio je svaku priliku za napraviti pritisak na suca koji mu je zaprijetio isključenjem, dok u momčadi Vinogradara igra nekoliko igrača rođenih u Osijeku što je zanimljivost ove utakmice.

Iako je sudac uputio prijetnje isključenjem treneru Vrapča to je učinio domaćem Ferenčini kojega je isključio u samom finišu utakmice. 

U posljednjem napadu na utakmici Vrapče je postiglo gol, no pomoćni sudac je dignuo zaleđe što je izazvalo veliko negodovanje gostiju.

 

 

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room