SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Čuturilo Krk, ozlijeđen: Lokomotiva nas je ubila, dali smo sve, a ništa dobili. Oživjeli Samobor nas čeka s Brujićem, nema gorega

 Foto: Djuka / ČuturiloFoto: Djuka / Čuturilo

Dugo vodeći Krk slomljen je tamo gdje se najmanje nadalo. Potonuo je o porečkom moru i više nije prvi nego četvrti s četiri boda manje boda od vodeće Dubrave koja ipak u 11. kolu mora na, po nekima. naš najveći otok.

Moj sugovornik je Neven Čuturilo, po mojem sudu najbolji igrač Krka, koji je u proljeće igrao za Vinogradar.

Pa kako to da Vi kao najbolji igrač u Poreču ulazite tek 65. minuti?

-Muči me ozljeda skočnog zloba. Jedan Lokomotivin igrač bio mi je u Kupu pao na nogu. I udaljio me na desetak dana od treninga.

Ja sam svojedobno Vašem treneru Đelaliji govorio da bi vas Kup s Lokomotivom mogao ubiti?

-Lokomotiva nas uništila. Protiv nje smo dali maksimum svojih fizički i psihičkih mogućnosti, izgorjeli do kraja i posve se iscrpili. A mogli smo proći. Protiv Trnja smo bili umorni. U Kupu daš sve od sebe, a malo dobiješ. Nije to samo naše iskustvo. U Poreču se ponovilo nekoliko nesretnih okolnosti. Nezasluženo je isključen Con, dobio je izravni crveni karno i neće ga biti u Samoboru i dalje.

Sad je na redu gostovanje u Samoboru koje je postiglo dvije pobjede za redom i želi treću.  Osim toga vraća im se kažnjeni Brujić?

Da, poslije Poreča idemo još jedanput van i težeg protivnika od Samobora nismo mogli dobiti. Još se i Brujić vraća i zamislite koliko je njihova motivacija porasla. Bit će teško. mi ćemo se boriti.

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room