SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Vinogradar ne igra tečno i preskače igru, da li bi Poljak na prednjem veznom poboljšao igru? Poljak: Igrao sam to u karijeri

Foto: Djuka / PoljakFoto: Djuka / Poljak
Moj sugovornik je Stjepan Poljak, rođen u Zaboku, kojim će u studenome navršiti 33 godine i jedan je od najiskusnijih i najboljih igrača Vinogradara s istaknutom domaćom i međunarodnom karijerom.
Kao da se osjeća neka nervoza, premda ste treći s tri boda zaostatka za vodećim i pred vama su još 22 utakmice do kraja prvenstva?
-Nervoza se osjeća jer momčad ne igra kako se očekuje. U subotu protiv Maksimira nismo bili na potrebnoj razini, iako smo pobijedili, nije bilo pasa, a u utakmice ulazimo previše mlako. Ne pobjeđujemo momčadski nego pojedinačnim potezima.
Vi ste igrač s debelim iskustvom, kakav je Vaš pogled, zašto je tako?
-Ljetos je došlo nas sedam, osam novih i za prilagodbu treba vremena. To govori i moje iskustvo. Prošao sam puno klubova i uvijek je trebalo vrijeme.
Meni se čini da Vinogradaru nedostaje prednji vezni koji bi zadržao loptu, kretao u kombinacije i upošljavao Ljubojevića i Štuleca. Da li biste Vi mogli preuzeti tu ulogu s obzirom da ste tu poziciju u karijeri igrali, a uostalom trenutačno ste i drugi najbolji strijelac s četiri gola?
-Ja sada igram zadnjeg veznog i golove sam uglavnom zabio udarcima iz daljine. U karijeri sam igrao i prednjeg veznog, ali ne bih želio ulaziti u trenerove kompetencije, slaganja i rasporeda pozicija. Možemo mi i ovako ako popravimo neke slabosti, povežemo linije, uspostavimo pas igru i od početka krenemo silovito. agresivno i s pritiskom na suparnika.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku