SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Novo čudo: Stupnik pobijedio u Krku u 88. Soldo zakucao Berkoviću dvaput, Mohač jednom. Stupnik u 3:2 pobjedi triput vodio. Kosić, trener: Lihić je taj koji nas diže u nebesa

Foto: Djuka / LihićFoto: Djuka / Lihić

Nije bez slutnje trener Vrapča Čordaš u nedjelju, dan nakon poraza njegove ekipe od HAŠK-a (0:4), na igralištu uz Aleju primijetio: zašto pišete o čudu kad se u ovoj ligi čuda događaju svaki vikend. Nisam se složio, jer sam smatrao da je bilo iznenađujućih, ali ne i senzacionalnih ishoda. No, poslije popodnevne pobjede Stupnika u Krku - 3:2 (2:1) - nad jednim od favorita prvenstva, može se reći da se dogodilo već drugo čudo i evo drugi vikend za redom. Kako je Čordaš predvidio.
Stupnik je do ove pobjede igrao dobro, ali je bio u deficitu pobjeda i nalazio se na posljednjem 16. mjestu. Od večeras on je 14. ispred Zagorca (s utakmicom manje) i Segeste.
-Triput smo vodili, pobjedonosni gol dao je Soldo u 88. minuti. Soldo je dao i drugi gol, a Mohač prvi, kaže trener Kosić.
Stupnik slijedi svoj put?
-To je odlična priča. Trenira se dobro, primanja, kakva jesu, redovna su, mema neispunjenih obečanja. Pretežno, to je mlada momčad.
Tko se izdvaja?
-To je Dino Lihić, 20,5 godina, pristupio iz Gorice, prije toga junior HAŠK-a. To je prvoligaški igrač. Uopće ne znam zašto ga je Gorica pustila i kako to da je za klub izabrao nas.
Trener je ponosan i na činjenicu da je uvršten u stručni stožer reprezentacije Zagreba za predstojeće kvalifikacije Kupa regija u Mađarskoj.

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room